Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

MÜJDE! FRANSA-TÜRKİYE UÇUŞLARI AÇILDI !

Hashtag

THY Fransa uçuşları başlıyor: Bilet satışı başladı!

Fransa’da yaşayan Türk vatandaşları, THY Fransa uçuşları ne zaman başlıyor? sorusunun cevabını merak ederken THY’nin internet sitesinde Fransa için bilet satışına başlandı.

Türk Hava Yolları (THY) Covid-19 nedeniyle durdurduğu dış hat uçuşlarını 10 Haziran’da başlatacağını açıklamıştı. Ancak vatandaşlar THY Yurt dışı uçak seferleri bilet satın alınabiliyor mu? Hangi ülkelere uçak bileti açıldı? THY Fransa uçuşları ne zaman başlıyor? gibi soruları sormaya devam ediyor.

Fransa uçuşları için bilet satışları başladı

THY 20 Mayıs’ta yaptığı duyuruda belirtmemesine rağmen Fransa’dan Türkiye’ye uçuşları için 10 Haziran’dan itibaren uçak bileti alınabiliyor. THY, 10 Haziran’dan Paris’ten İstanbul’a 6 sefer gerçekleştirecek. Bu seferler içerisinde bilet fiyatları da tek gidiş 149 Euro ile 188 euro arasında değişiyor. İstanbul’dan Paris’e de 10 Haziran’da 7 sefer gerçekleştirilecek. Aynı şekilde 10 Haziran’da Lyon’dan İstanbul’a 2 sefer, Strasbourg’tan 1, Marsilya’dan 2, Bordeaux’da 1.

THY’den dış hat uçuşları ile ilgili açıklama yapılmıştı

THY’den 20 Mayıs’ta yapılan açıklamada, iç hat uçuşları 4 Haziran, dış hat uçuşlarının ise 10 Haziran’da başlayacağı duyurulmuştu. THY Üç aylık planlanan uçuş planlamasına göre, 2020’nin Haziran ayında yurt dışına 23 nokta 19 ülkeye haftalık 75 frekans uçuş gerçekleştirilecek. Bu noktalar Almanya’da Frankfurt, Berlin, Düsseldorf ve Münih , Kazakistan Almatı, Afganistan Kabil, Japonya Tokyo, Çin Şanghay, Güney Kore Seul, Singapur, Danimarka Kopenhag, İsveç Stockholm, Norveç Oslo, , Avusturya Viyana, Hollanda Amsterdam, Belçika Brüksel, Beyaz Rusya Minsk, Gürcistan Tiflis, Kanada Toronto, Lübnan Beyrut, Kuveyt ve İsrail Tel-Aviv.

Kaynak: www.arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye3162

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur