Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

FRANSA'DA AKILALMAZ İHMAL ! KORONA ZANNEDİLMİŞTİ ?

Hashtag

Fransa’da akılalmaz ihmal! Korona sanılan Muhammet beyin kanamasından öldü?

Fransa’nın Montreuil kentinde, iki yıldır kardeşlerinin yanında yaşayan 26 yaşındaki Muhammet Ali Geregül, rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Geregül, hastanede peş peşe verilen hatalı kararlar nedeniyle hayatını kaybetti.

Fransa’da 9 Mayıs akşamı baygınlık geçiren Muhammet Ali Geregül, Montreuil’deki bir hastaneye kaldırıldı. Geregül’e burada önce sara ilacı verildi ve daha sonra eve gönderildi.

Bilinç kaybı başlayınca bu kez, Bobigny’de bulunan başka bir hastaneye kaldırılan talihsiz genç, kas hastalığı MS tedavisine alındı, daha sonra da Aubervilliers’teki başka bir hastaneye gönderildi.

Orada menenjit tedavisi uygulanan, hatta bir ara “Corona olmuş“ denilerek, Covid-19 tedavisi uygulanan Muhammet Ali’nin, yüzde 95 oranında beyin ölümü gerçekleşti.

18 Mayıs’taki bu olayın ardından ailenin ısrarları ve baskıları sonucunda, Türkiye’den ambulans uçak istendi. Aileye, hastane raporlarının ise verilmediği öğrenildi.

Türkiye ambulans uçak gönderdi

Ailenin feryadını duyan Sağlık Bakanlığı ambulans uçağı Fransa’ya gönderdi ve Cumartesi sabah saat 09.00‘da Muhammed Ali’yi sedyeyle uçağa bindirilip Türkiye’ye getirdi. Uçakta kalp krizi de geçiren Muhammet Ali, uçak İstanbul’a iner inmez hemen Kadıköy’de bir hastaneye kaldırıldı.

Burada kısa süre içinde Muhammed Ali’nin, MR’ı çekildi ve beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Yapılan son dakika operasyonu, beyin ölümü gerçekleşen Muhammed Ali’yi kurtarmaya yetmedi.

Pazar günü ölen Muhammet Ali’nin cenazesi yarın, anne-babasının yaşadığı Tunceli’nin Karakoç Köyü’ne götürülerek toprağa verilecek.

Hukuki yönden kardeşimizin hesabını soracağız

Kick-Boks sporuyla ilgilenen ve 2012’de liseler arası yarışmada Türkiye birinciliği bulunan Muhammet Ali’nin ağabeyleri Cihan ve Cömert, 3 hastanenin peşini bırakmayacaklarını ve hukuki yönden kardeşlerinin hesabını soracaklarını söylediler.

Kaynak: www.arti33.com

. Towntalk
remove_red_eye690

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur