Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Belçika’da kitap seferberliği

Hashtag

İstanbul’un Fethi sebebiyle, Het Ochtendlicht Vzw derneği başlattıkları “Özümüzde iyilik var, Bir kitap bir insan” isimli kampanyayla ücretsiz olarak 1453 kitap gönderiyor.

Dernek, aile sorunlarının çözümüne katkı sağlaması ve gençlerin kişisel gelişimlerine destek olması amacıyla ilk başvuran 1453 kişiye, Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan’ın “Hayata Gülümse” ve “Bilinçli Aile” kitaplarını isme imzalı ve ücretsiz olarak gönderecek.

Özellikle gönüllüleriyle birlikte aileler ve gençlere yönelik seminerler, konferanslar ve kültürel çalışmalarla öne çıkan Het Ochtendlicht Vzw derneği, bu kampanya ile kitapları posta yoluyla isteyenlerin evlerine gönderecek.

Dernek başkanı Sayıt Özen; “Hedefimiz her şeyden önce, insanımıza bir nebze olsun katkı sağlayabilmek. Aile sıkıntılarının aşılmasında pratik çözümler gösteren Sıtkı Aslanhan’ın “Bilinçli Aile” kitabı ve gençlerin moral ve motivasyonun artırılması, gelecek ile ilgili sağlam hedef sahibi olmaları için “Geleceğe Gülümse” kitaplarını seçtik. Sıtkı Aslanhan’ın her kitabı isme imzalı olarak gönderilecek. Tam da İstanbul’un Fethi zamanına denk geldiği için güzel bir tevafuk oldu. Bir kitap bir insanın hayatını değiştirip, güzelliklere vesile olsun diye gayret ediyoruz. Bu bir kültür seferberliği, bir kitap okuma seferberliği, bir iyilik seferberliği. Gönüllere dokunmak istiyoruz.” diye konuştu.

Kitaplara ücretsiz olarak ulaşmak isteyenler (0488 45 38 20) numaralı telefona Whatsapp üzerinden ya da <a href='mailto:([email protected])'>([email protected])</a> mail adresine isim ve posta adreslerini yazmak suretiyle başvurabilirler.

https://www.yenivatan.be/

. Towntalk
remove_red_eye139

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur