Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

CALİFORNİA'DA TÜRK İŞ İNSANININ DÜKKANINA SALDIRI !!!

Hashtag

George Floyd’un geçtiğimiz pazartesi öldürülmesinin ardından ülke genelinde ırkçılık karşıtı gösteriler devam ediyor. Pek çok işyerinin yakıldığı, mağazaların yağmalandığı olaylardan California’da yaşayan bir Türk de etkilendi.

Protesto gösterilerinin giderek şiddetlendiği California’da çoğu işyerleri protestocuların hedefi oldu.

Onlardan birisi Los Angeles’ın Santa Monica civarında elektronik sigara satan Salih Kılıç’ın satan dükkânı oldu.

Forum USA’e konuşan Salih Kılıç ‘Elektronik sigara sattığımız dükkanımız da etkilendi. Burası tamamen yağmalandı ve boşaltıldı. Santa Monica’da 140 tane dükkân burada yağmalardan etkilendi. Ofisimiz ve dükkanımız tamamen talan olmuş durumda.’ dedi.

MÜSİAD USA Los Angeles Temsilcisi Kılıç ayrıca ‘Tüm ürünler ve raflar çalınmış durumda. Burada George Floyd’u anmak yerine yağmalama ve terör var. Dükkân tamamen boşaldı ve içeride olan arkadaşıma ortağıma saldırıldı. Polis kimseye müdahale edemedi. Köşedeki polisleri çağırınca 911’i aramamız gerektiğini söylediler ve müdahale etmediler. Böyle bir mağduriyetimiz var.’ ifadelerini kullandı.

. Towntalk
remove_red_eye784

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur