Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TADF'de Baskan degisikligi

Hashtag

Eski TADF Başkanı TOHAN HAZİNEDAR Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Kararı ile “Olağanüstü Seçimli Kongre”ye kadar vekaleten Başkanlığa atandı. Tohan Hazinedar görevi kabul ettikten sonra Türk Amerikan Toplumu'na hitaben bir Basın Açıklaması yaptı.

Degerli Turk Amerikan toplumu ve yonetim kurulunu olusturan sayin dernek baskanlarim.

Oncelikle sizleri saygiyla selamliyorum ve corona virusu doneminde Turk Amerikan toplumunda kaybettigimiz vatandaslarimiza Allahtan rahmet, yakinlarina sabirlar diliyorum.

Olagan ustu genel kurula tarihine kadar beni gecici baskan olmami isteyen ve destek veren yonetim kurulunu olusturan baskanlarimiza tesekkurlerimi ve sukranlarimi sunuyorum.

Son kale gurubunun onculugunde baslayan hareket ve TADF olusturan derneklerin destekleri ile federasyonumuzu

“Devlet ile uyumlu calisabilen, hak, hukuk ve adaletin olacagi, seffaf ve durust” bir sekilde yonetebilecek bir yonetim icin olagan ustu genel kurula kadar gecici olarak gorevi ustlendim.

Umarim ki TADF nin eski gunlerine donmek icin buyuk bir firsat yakaladigini vurgulamak isterim.

Onun icindir ki yonetim kurulundan ve sonra Amerikan Turk toplumundan gerekli destegi vermelerini rica ederek sozlerimi ulu onder Ataturkumuzun sozu ile noktaliyorum.

“NE MUTLU TURKUM DIYENE”

. Towntalk
remove_red_eye189

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur