Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

YURT DIŞINDAN YAŞAYAN TÜRK VATANDAŞLARINA MÜJDE !!!

Hashtag

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Avrupa'dan Anadolu'nun dört bir yanına direkt uçuşlar yapılacak.

Dünyanın 127 ülkesine gerçekleştirdiği tarifeli yolcu uçuşlarını 28 Mart tarihi itibarıyla durduran THY, yurt içi ve yurt dışı seferlerini kademeli olarak yeniden başlatıyor.

THY, yaşanan olağanüstü süreç sonrasında yolcuların seyahat beklentilerine ve ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla 18 Haziran tarihi itibarıyla Avrupa'da 6 ülkedeki 16 şehirden Anadolu'daki 14 noktaya direkt uçuş gerçekleştirecek.

Gökyüzünden ayrı geçen iki aylık süreçte, ulusal ve uluslararası otoriteler ile iş birliği içerisinde adımlar atan küresel marka THY, bir yandan da yeni dönemin hazırlıklarını sürdürdü.

Misafirlerinin uçuş güvenliği ve sağlığını en öncelikli konu olarak değerlendiren şirket, seyahat tercihlerindeki beklenti ve ihtiyaçları analiz ederek Avrupa’da; Almanya, İsviçre, Avusturya, Hollanda, İsveç ve Danimarka’dan Anadolu’daki 14 noktaya direkt ulaşım köprüsü kuracak.

THY, yeni dönemde Avrupa’dan Anadolu’ya icra edeceği uçuşlarında daha önce hiç planlanmamış yeni rotalarda da uçmaya başlayacak. Planlamaya ilk kez dahil edilen; Basel-Gaziantep, Hannover-Diyarbakır, Salzburg-Ordu/Giresun, Frankfurt-Elazığ, Amsterdam-Kayseri uçuşları, bu yılın yaz dönemi için planlandı ve biletleri satışa açıldı.

Belçika İçişleri Bakanı Pieter De Crem yaptığı açıklama ile, çok kişinin tatil için proğram yapmasına fırsat vermedi. Yani net bir tarih yok. Yetkililer, sadece önceki açıklamalar gibi, belki, muhtemelen ve olabilir gibi kelimelerle geçiştiriyorlar. Net ve kesin bir tarih veremiyorlar.

Belçika İçişleri Bakanı Pieter De Crem "Avrupa dışına muhtemelen 1 Temmuz'dan önce seyahat etmeyecek. Avrupa dışına seyahat etmek muhtemelen 1 Temmuz'dan önce mümkün olmayacaktır"dedi...

Bu konuda yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanı Pieter De Crem Avrupa Konseyi toplantısı sonrasında "Henüz bir karar alınmadı, ancak Haziran ayı sonuna kadar netleşebilir" diyor. Schengen ülkelerinin çoğunluğu, AB içinde 15 Haziran'dan itibaren sınırlarını açacak.

. Towntalk
remove_red_eye823

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur