Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Hasta ve Yaşlı Bakıcı diyer sektör karı koca eleman hizmeti

Hashtag

NASIL BİR BAKICI ARIYORSUNUZ ?

Gündüzlü Hasta Bakıcısı

Yatılı Hasta Bakıcısı

Hasta Bakıcısının Görevleri

Genel olarak hasta bakıcısının görevleri şu şekildedir.

– Günlük yaşam aktivitelerinin desteklenmesine yardımcı olur.

– Kişisel Temizlik (Tuvalet, Banyo gibi) konusunda yardımcı olur.

– Ağız yolu ile verilen ilaçların hazırlanması ve takibi.

– Hayati bulguların (Tansiyon, Nabız gibi) takibi.

– Hastaya ait yemeklerin yapılması ve hastaya verilmesi.

– Arkadaşlık ve sohbet ederek beraber vakit geçirme.

– Hastaya rutin hastane kontrolünde refakat etmek.

– Günlük fiziksel aktiviteler (Yürüyüş, egzersiz, masaj gibi)

İstanbul ve Çevre İlleri İçin Bakıcı Arıyorsanız

Hasta bakıcı mı Arıyorsunuz ? Hasta bakıcı bulma konusunda internette bir çok siteyi gezdiniz bulamadınız mı? Hemen bizimle iletişime geçmelisiniz. Sizlerin hasta babanıza veya Annenize Veya Yardıma ihtiyacı olan Yakınlarınıza bakacak onunla ilgilenecek ve onun ihtiyaçlarını her zaman karşılayacak yatılı bayan bakıcıyı bizde bulabilirsiniz. Uzun yılların tecrübe deneyimi ile geniş Bay, Bayan bakıcı portföyümüz ile aradığınız yatılı bayan bakıcıyı hemen sizlere getiriyoruz. Yapmanız gereken bizimle iletişime geçip şartlarınızı ve kriterlerinizi bize aktarmanız Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda en uygun olan Hasta Bakıcısı Veya Yaşlı bakıcısını bulup sizler ile ön görüşmeye randevu alıyoruz. Bu ön görüşme doğrultusunda Aile Bireylerine bakacak olan Yatılı Bayan personeli tanımış olacaksınız. Böylece kimlere teslim edeceğiniz görürsünüz. Bu görüşmeler sonucunda Hazır Olarak Getirdiğimiz Personeli Hemen işe başlatabilirsiniz.

”Evde Hasta Bakıcı”

Niçin Yatılı Hasta Bakıcı Tercih Edilmelidir ?

hasta bakıcısı gece, gündüz günün her saati hastanızın sağlık ve ihtiyaç durumu ile sürekli takip halindedir.

Normal Bir hasta bakım hizmeti genel olarak gün içerisinde bir kaç saat belirlenir. Ancak yatılı hasta bakıcı hizmeti için “saat belirleme” durumu söz konusu değildir. Nitekim ”bakıcı personel” hastanızın yaşam alanında kendisine sağlanacak bir oda da kalacak ve sürekli olarak hastanız ile ilgilenecektir.

Neden ”Yatılı Yabanıcı Hasta Bakıcısı”

Yatılı hasta bakıcısı haftanın 6 günü 24 saat hastasıyla beraber yaşarken, haftada bir gün 24 saat izin kullanmaktadır.

İzin Konusu Çalışan ile İşveren Arasında Uygun Görülürse 12 saat Gündüzlü Çıkıyorlar.

Yoğun bakım gerektiren, ani acil müdahale gerektirebilen hastalık türleri için yatılı hasta bakıcısı hizmeti son derece önemlidir.

Tüm bu maddeler ve daha da fazlası, hastanızın daha sağlıklı olmasını sağlayacak temel ihtiyaçlarını giderebileceği ve her an iletişim kurabileceği profesyonel, samimi ve güvenilir yardımcı için yatılı hasa bakıcı hizmeti önemlidir.

Hasta Bakıcısı Görüşmeleri

Yaşlı Hasta bakıcı İhtiyacınız Olan Bakıcıyı Sizin İçin Araştırıp size Uygun Kriterlerinize uyun ”Hasta Bakıcı” veya ”Yaşlı Bakıcısı” Evinizdekibakici.com Olarak Buluyoruz.

”Hasta Bakıcı Personeli” Ortak Gün Belirleyerek Görüşmeye Hazır İşe Başlayabilecek Bir Şekilde Getiriyoruz Her İki Tarafın Görüşleri Bir Birlerine Uygun Olursa Aynı Gün İşe Başlatıyoruz.

Bakıcı Görüşmeleri

Hasta bakıcısı Personelin Görüşmeleri Hastanın Bulunduğu Yerde Görüşme Sağlanıyor Her Hastanın Kendine Öz Hal ve hareketleri Her ne kadar aynı hasta olsa da kullandığı ilaç ortam olarak değişebiliyor ve yer yer agresifleşebiliyor her ne kadar iyi ve uysal olsa da hastalığın ve bulunduğu durumdan dolayı değişip kırıcı ve zor anlar yaşatabiliyor bu nedenle hastanın kendi bulunduğu ortamda her iki tarafında birbirlerini görüp yapması gereken işleri sözlü olarak anlatılıp gerektiğinde gösterilip karar verilmesi genelde işi anlatmadan gönderilen bakıcıdan 100%10 başarı sağlanır yerinde karar oranı ise 100%90 daha başarı görülmekte.

PEKİ AİLE HASTA BAKICIDAN MEMNUN KALMAZSA ?

Aile içinde geçerli olan her aldığı Yaşlı Bakıcısı veya Hasta Bakıcıyı Çalıştırmak zorunda değil Aynı şekilde Hizmet Almış Olduğu Evinizdekibakici.com Memnuniyetsizliğiniz Bildirim Bakıcı Orada Çalışmaya Devam Ederken İLK gün Gibi Adayların Bilgileri Aileyle gönderilip tercih ettiğiniz bakıcı için gün belirlenir hazır bir şekilde getirilip işi görüp anlatılıp uygun görüldüğünde işe başlatılıyor Her Zaman Memnun Kalmanız Bizim İçin Çok Önemli Müşteri Olarak Hiç Bir Zaman Görmüyoruz Evinizdekibakici Ailesi Çok Büyük Sizleri de Ailemize Dahil Etmek İçin Her zaman Yanınızdayız.

Bakıcı Memnun Kalmazsa ?

Bu husus Önemli Ve Şeffaf bir konu Akıllarda hep bir soru işareti gelen bakıcı yapamazsa Evet Her bakıcı her işi yapar anlamına gelmiyor Fakat Bakıcı alınırken dikkatli ve özenle seçmiş olsanız da bazı zamanla bu tip sorunlar genelde çözüm süreci olarak işe başlayan gerek Yaşlı Bakıcısı gerek Hasta Bakıcıyla yapılan konuşma ve Yapılan Yazılı Sözleşmesinde Yazılı Olarak Belirtiğimiz bir konuda işe bırakma konusu işi bırakmadan önce bize evinizdekibakici.com Olarak Bize Bildirmektedir.

Yatılı Olarak Tüm İllere Hizmet Verilmekte.

Özbek Bakıcı, Türkmen Bakıcı, Gürcü Bakıcı, Ukraynalı Bakıcı, Etiyopyalı Bakıcı Güvenilir Bakıcılar için çözüm ortağınız. Profesyonel tecrübeli bakıcılar. “Değişim Garantili” Hasta Bakıcı, Yaşlı Bakıcı, Refakatçi Hasta Bakıcısı, İhtiyaçlarınızda Hemen Arayabilir ve Bilgi Alabilirsiniz.

Bakıcı Taleplerinize En Hızlı Dönüşler Yapılmaktadır.

HASTA YAŞLI BAKICI HİZMETİ

Hasta Bakıcısı

Yaşlı bakıcısı

Felçli Hasta Bakıcısı

Yatalak Hasta Bakıcısı

hastanede hasta refakatçi

yatılı yabancı hasta bakıcısı

Alzaymır Bakıcısı

Demans Hasta Bakıcısı

Parkinson Bakıcısı

elderly caregiver

İLETİŞİM

Tel : 0212 945 40 43

Mobil : 0537 391 86 45

www.evinizdekibakici.com

https://www.evinizdekibakici.com/hasta-bakici-ariyorum/

. Towntalk
remove_red_eye308

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur