Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BÜYÜKELÇİLİK'TEN UÇUŞLAR HAKKINDA AÇIKLAMA !

Hashtag

Türkiye uçuşları ilgili açıklama: Bilet satışı uçuş olacağı anlamına gelmez!

Türkiye’nin Paris Büyükelçiliği’nden yapılan açıklamada 10 Haziran’dan itibaren yerli ve yabancı havayolu şirketlerinin bilet satışına başladığı hatırlatıldı. “Bu aşamada bilet satılan uçuşların gerçekleşeceğinin garantisi bulunmamaktadır.”ifadeleri kullanıldı.

Türkiye koronavirüs salgını kapsamında durdurduğu uçuşlarını 10 Haziran’dan itibaren kademeli olarak başlatıyor Ancak Fransa’ya uçuşların ne zaman başlayacağına dair henüz net bir açıklama yapılmadı. Konu ile ilgili Türkiye’nin Paris Büyükelçiliği’nden bir açıklama yayınlandı.

Yapılan açıklamada, Türkiye ile Fransa arasında uçuşların her iki ülkenin ortak kakarıyla mümkün olabileceğine dikkat çekildi. Her iki ülkede salgının seyri ve buna karşı alınmış olan kararlar gözetilerek uçuşları yeniden başlatabilecektir ifadeleri kullanıldı.

“Bilet satılan uçuşların gerçekleşeceğinin garantisi bulunmamaktadır”

Açıklamada yerli ve yabancı havayolu şirketlerinin 10 haziran 2020 tarihinden sonraki uluslararası uçuşlar için bilet satışına da başladığı hatırlatılırken bununla ilgili ise şu ifadeler kullanıldı: “Söz konusu planlama tarihleri havayolu şirketlerinin ticari değerlendirmeleri kapsamında belirledikleri tarihlerdir. Bu aşamada bileti satılan uçuşların gerçekleşeceğinin garantisi bulunmamaktadır.”

Kaynak: http://paris.be.mfa.gov.tr/

. Towntalk
remove_red_eye1251

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur