Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

MÜJDE! LONDRA-TÜRKİYE UÇUŞLARI BAŞLADI !

Hashtag

Müjde, Londra'dan Sunexpres Türkiye uçuşları başladı ! Stansted'ten Türkiye'ye

Son Dakika SunExpress İngiltere, İskandinavya, Kuzey ve Batı Almanya Bölge Müdürü Hakan Ortatepe'nin Avrupa Gazetesine yaptığı açıklama göre Sunexpres Havayolları'nın Londra'dan tüm Türkiye uçuşları başladı.

SunExpress İngiltere, İskandinavya, Kuzey ve Batı Almanya Bölge Müdürü Hakan Ortatepe'nin avrupa Gazetesine yaptığı açıklama göre Sunexpres Havayolları'nın Londra'dan tüm Türkiye uçuşları başladı.

Örnek ilk uçuş için bilet alabilir ve seçtiğiniz tarihte Londra'dan uçabilirsiniz.

17.06.2020 ve 24.06.2020 Stansted STN-GZT Gaziantep uçuşu için web sitesinde Rezervasyon yapılabilir

SunExpress İngiltere, İskandinavya, Kuzey ve Batı Almanya Bölge Müdürü Hakan Ortatepe, şu açıklamayı yaptı:

İŞTE ŞARTLAR VE AYRINTILI AÇIKLAMA

Değerli İş Ortaklarımız; Çok bekledik, çok beklediniz. Sizlerde,bizler de yolcularımız da cok beklediler. Bu süreçte destek olan anlayis gösteren tüm yolcu ve acentemiz herkese teşekkür ediyoruz. SunExpress olarak 10.06.2020 itibari ile düzenli uçuşlarımıza başlıyoruz.

Sistemde satışa açık olan uçuşlarımız icra edilecektir. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Camiamiza , tüm acente ve misafirlerimize hayırlı olmasını diler, Misafirlerimizin sağlık ve esenlik içinde uçuşlarını gerçekleştirmelerini temenni ederiz.

Haber:AA

. Towntalk
remove_red_eye963

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur