Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

USTA KASAP ARANIYOR !!!

Hashtag

Değerli Dostlar, Bir süredir üzerinde çalıştığımız bir proje vardı. Sonunda iyi bir anlaşma yapıp bu hizmeti sizlerin kullanımına sunmaya karar verdik.

Boston bölgesinde yaşayan toplumumuzun oldukça yüksek bir kesiminden islami usullere göre kesilmiş (Amerika’da Halal Meat diye adlandırılan) et talebi geliyordu. Bizden alışveriş yapan Yahudi inancına sahip bazı müşterilerimiz de kendi inançlarına göre kesilmiş Kosher diye adlandırılan etlere iyi bir alternatifin Halal olduğunu ve bu ürünleri sattığımız takdirde ilgileneceklerini belirtiyorlardı. Ben bu işle bugüne kadar beceremem korkusuyla ve aciliyeti olan başka işlerle uğraşmaktan bir türlü eğilemiyordum. Bu proje üzerinde çalışırken bir sürü yeni şey de öğrenmiş oldum. Örneğin insanlar bu tip et ürünlerini ararken meğer sadece inanç nedeniyle değil aynı zamanda lezzet ve hijyen amacıyla da arıyormuş. Etin, sebzenin ve meyvenin bol ve lezzetli olduğu topraklardan geliyoruz ve insanımız gıda alanının hemen her alanında olduğu gibi maalesef et konusunda da bu Amerika denilen gezegende hayal kırıklığına uğruyormuş. Neyse tamam dedik o işe de el attık. Alnımızın akıyla çıkarız inşallah. Bundan böyle eti kaliteli bir çiftlikten alıyoruz, size en uygun fiyattan sunuyoruz ve bu konuda kasap departmanımızı sırtlayıp operasyonlarımıza katkıda bulunacak kasap arkadaşlarımızı aramızda görmek istiyoruz. Sizlerin de kişisel olarak bağlantıda olduğu kasaplık yapan, yetenekli ve iş ahlakı düzgün tanıdıklarınız varsa bizimle temas kurmalarına yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tahmin edeceğiniz gibi düzgün bir et programına sahip olmak her market işletmecisi için önemli bir performans testidir. Çok hızlı hareket edilmesi gereken, tazeliğin ve hijyenin çok önemli olduğu bir alandır. Biz de kolları sıvayıp bu işe el atmaya karar verdik. Bu güne kadar sebze meyve ve diğer market ürünlerinde bizleri çok desteklediniz. Hatalarımızı ve iyi yaptıklarımızı bizimle paylaştınız ve performansımızı giderek artan bir şekilde operasyonlarımızı gerçekleştirme imkanı sağladınız. Sizlere en içten duygularla bir kez daha teşekkür ediyorum.

Kasap arkadaşlar aramıza katılır katılmaz programı hayata geçiriyoruz.

Sağlıklı ve mutlu kalın.

Cenk

https://www.facebook.com/CenkHapicus?ref=br_rs

. Jobs
remove_red_eye492

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur