Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Belçika’da 3 Türk filmi seyirciyle buluşuyor

Hashtag

Brüksel’in tutulan alışveriş merkezlerinden Docks’ta yer alan White Cinema, Türk filmlerini Türk seyircilerle buluşturmaya devam ediyor.

Daha önce TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizisi Rafadan Tayfa’nın ikinci sinema filmi olan “Rafadan Tayfa: Göbeklitepe”yi izleyicilerle buluşturan White Cinema, bu kez, “Zengo” ve “Eltilerin Savaşı” gibi iki komedi filminin yanı sıra “Rafadan Tayfa: Göbeklitepe” de beyaz perdede olacak.

“Zengo” 2 Temmuz Perşembe saat 20.40’ta, 4 Temmuz Cumartesi saat 21.00’da ve 7 Temmuz Salı saat 20.40’ta gösterime girecek.

“Eltilerin Savaşı” 3 Temmuz Cuma saat 20.50’de ve 5 Temmuz Pazar saat 20.40’ta gösterime girecek.

“Rafadan Tayfa: Göbeklitepe” ise 2 Temmuz Perşembe saat 14.40’ta, 4 Temmuz Cumartesi saat 15.20’de ve 7 Temmuz Salı saat 14.40’ta gösterime girecek.

BizzTürk ile birlikte ortaklaşa organize edilen gösterimde yer alacak filmlerde 2 çeşit promosyon uygulanacak. Daha önce kullanılmış tam bilet ile gelene tüm filmler için yeni bilet ücreti olarak 5,50 euro talep edilecek. “Rafadan Tayfa: Göbeklitepe” çizgi filminde ise anne ve babalara da çocuk fiyatı uygulanacak.

Ayrıntılı bilgi için: https://white-cinema.be/

https://www.yenivatan.be/

. Towntalk
remove_red_eye205

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur