Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HOLLANDA'DA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA İKRAMİYE !!!

Hashtag

Dünyanın çoğu ülkesinde olduğu gibi korona virüsü salgını nedeniyle çok cefa çeken sağlık personeline Hollanda devletinden 1000 avroluk teşekkür ikramiyesi geliyor.

Açıklama bizzat Hollanda sağlık bakanı Hugo de Jong’un kendisinden geldi.

Açıklamaya göre bu ikramiyeden faydalanacak olan sağlık çalışanları; hemşireler, yoğun bakım çalışanları, bakımevlerinde çalışanlar ve temizlikçiler olarak belirlendi. Koronavirüsün görüldüğü tüm sektörlerde çalışanlar bu ikramiyeden faydalanacak ancak doktorlar alamayacak.

İkramiye sağlık sektöründe hizmet veren firmaların idarecileri tarafından 1 ekimden itibaren başvurularak alınacak ve personele aktarılacak. Bakan de Jonge, bu ödemelere hak kazanan yaklaşık 800 bin sağlık personeli olduğunu ve bunun için 800 milyon euro bütçe ayırdıklarını açıkladı.

Sağlık çalışanları temsilcileri ikramiye açıklamasından memnun olduklarını ancak çok geç kalındığını açıkladılar. İkramiye miktarının net bin euro olmasının güzel olduğunu ancak önemli olanın miktar değil bununla verilen mesaj olduğuna dikkat çektiler.

Mart ayında sağlık personelinin koronavirüs salgını nedeniyle alkışlanması sırasında bir çok kişi teşekkürün sadece alkışlarda kalmamasını ve maddi oılarakta desteklenmelerinin iyi olacağını söylemişti. Böylece hükümet beklentileri karşılamış oldu.

. Towntalk
remove_red_eye167

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur