Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA SİGORTA KARTINDA DEĞİŞİKLİKLER

Hashtag

1 Temmuz 2020 itibariyle, Belçika'da "yeşil kart" olarak bilinen uluslararası otomobil sigorta kartında bazı değişiklikler olacağı bildirildi.

1 Temmuz'dan itibaren Belçika'da "yeşil kart" olarak bilinen uluslararası otomobil sigorta poliçesini artık beyaz zemin üzerine basılacak. Bununla birlikte otomobil sigortacıları (Assurance auto) artık müşterilerine sigorta poliçesinin kağıt versiyonu vermek zorunda kalmayacaklar.

Sigorta şirketleri artık elektronik medya'yı kullanıp e-posta yolu ile sigorta poliçelerini müşterilerine digital olarak gönderebilirler. Bu durumda,araç sahipleri sigorta poliçesini akıllı telefonuna kaydedebilir veya yazıcıdan çıktısını alabilir. Akıllı telefonlara keydedilen sigorta poliçeleri okunabilir ebadta olmalı. Aracın dijital sigorta poliçesinin aracı kullanacak diğer sürücülerinde cep telefonlarında bulunması gerekiyor.

Digital sigorta poliçe uygulamasına bir buçuk yıllık bir geçiş dönemi olacaktır. 1 Temmuz'dan sonra hala yeşil bir kartınız varsa, endişelenmeyin. Sözleşmenizin bitiş tarihinden itibaren bir sonraki yeni sözleşme de beyaz veya dijital bir kopya sigorta şirketi tarafından size iletilecek.

https://www.belturkhaber.be/

. Towntalk
remove_red_eye265

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur