Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA 10.000 PERSONEL ALIMI VAR !!!

Hashtag

Denny's, 2020 sonuna kadar 10 bin restoran çalışanını işe almayı planlıyor.

Ünlü restoran zinciri yaptığı açıklamada 2020 yılı sonuna kadar hem şirket hem de franchise bölgelerinde 10 bin kişiyi işe almayı planladığını duyurdu.

Denny’s Corporation CEO’su John Miller yaptığı açıklamada, “Gittikçe artan restoranlarımız yeniden açıldığında Denny’s büyüme için hazırlanıyor. Mümkün olan en iyi yemek deneyimini sağlamak için merkezimiz ve franchise ülke çapında binlerce yeni Denny çalışanı istihdam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Restoran yöneticileri, aşçılar, ve hijyen uzmanları için poziyonların açıldığını ve sürecin ilerleyen günlerde başlayacağını belirttiler.

Milyonlarca Amerikalı işini kaybediyor ya da çalışma saatleri azalırken bazı şirketler işe alma hedeflerini ortaya koyuyor.

McDonald’s bu yaz yaklaşık 260 bin kişiyi işe alacak. Walmart Nisan ayında almayı taahhüt ettiği 150 bine ek olarak 50 bin kişiyi işe alacağını söyledi.

. Jobs
remove_red_eye1272

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur