Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN ABD UÇUŞLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ GELİŞME !!!

Hashtag

Koronavirüs nedeniyle bazı şehirlere henüz başlayamayan ya da iptal eden THY’den ABD seferleriyle ilgili önemli güncelleme geldi.

Koronavirüs salgını nedeniyle askıya alınan yurt içi ve yurt dışı seferlerine yeniden başlayan Türk Hava Yolları, yeni eklenen hatlar ile temmuz ayı uçuş planını güncellemişti.

THY; New York, Chicago, Los Angeles, Houston, Miami ve Washington DC’den düzenli seferlere başlayacaklarını duyurmuştu. California, Florida ve Teksas’ta koronavirüsün büyük artış göstermesinden dolayı THY, Los Angeles ile Miami uçuşlarını iptal etti. New York ve Houston’da başlaması planlanan uçuşlar da ertelenmişti.

Uçuşlar artık başlıyor!

THY’nin web sitesine göre Washington DC ve Chicago’nun uçuş sayıları artarken New York, Miami, Los Angeles, San Franscisco, Houston ve Boston sefelerine başlayacak.

Ağustos ayında Türk Hava Yolları’nın ABD’ye haftalık 41 uçuşu olacak. Haftalık 7’şer uçuşla Chicago ve New York en yoğun hatlar olacak.

Detaylı bilgi için:

https://www.turkishairlines.com/en-us/announcements/coronavirus-outbreak/current-flight-plan/

Kaynak: Forum USA

. Towntalk
remove_red_eye3101

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur