Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA SAHTE AYAKKABI SATAN TÜRK TUTUKLANDI !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletine bağlı Boca Raton kentinde Hamsa Shoes markanın taklitlerini satan Türk kadın işletmeci gözaltına alındı. R.Y. çıkarıldığı mahkemece sahtecilikten tutuklandı.

Polis, 33 yaşındaki R.Y.'yi sahte mal satmaktan gözaltına alırken, işyerinde başta Hamsa Shoes olmak üzere Louis Vuitton gibi markaların sahteleri bulundu.

Olay geçtiğimiz yıl Hamsa Shoes markasının avukatları tarafından suç duyurusuyla soruşturma başlatan Florida Polisi daha önce Hamsa Shoes'ta çalışmış R.Y'yi takibe aldı.

Kendine ait bir atölyede ayakkabı üreten R.Y. bazı markaların modellerini taklit etmeye başladı. Bu farkeden markalar telif haklarının ihlal edildiğini belirterek Türk kadını uyardı. Bunun üzerine kendi markasını farklı modellerde üreten kadını Polis takibe aldı.

Polis raporunda, Yaklaşık 2 bin doların üstünde olan Louis Vuitton ceketini 280 dolara satıldığı ihbarını alan Polis atölyeye baskın yaptı.

Özel bölmede ürünlerin sahtesinin yapıldığını tespit eden Polis bazı ürünleri buradan Türkiye'ye gönderdiği ve orada satıldığını tespit etti. Polis aramalarını başka adreslerde de yoğunlaştırırken, Fendi, Gucci, Chanel, Burberry, Kate Spade, Kors, Nike ve Tommy Hilfiger gibi 1.800'den fazla sahte ürün ele geçirdi.

Polis, sahte eşyaların değerinin 20.000 dolardan fazla olduğunu tahmin ediyor.

. Towntalk
remove_red_eye3339

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur