Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Londra'dan Tarihi Uçuş

Hashtag

Londra’dan kalkan yolcu uçağını Kahramanmaraş’a aktarmasız indirerek tarihi bir başarı elde eden Londra merkezli Caria Holidays Avrupa Ajansı Ava’ya açıklama yaptı.

Londra - Kahramanmaraş haftada bir karşılıklı direk uçuş diyen Caria Holidays ortaklarından Selahattin Pınarbaşı, gerek İngiltere gerekse Türkiye’den izinler için çalışmalara başladıklarını duyurdu. İzinleri alırsak bu müjdeyi Londralı halkımıza vereceğiz.

Kahramanmaraş şehrinin tarihinde Avrupa’dan ilk yolcu uçağını charter uçuşuyla gerçekleştiren Caria Holidays ve Right Holidays ile Edwin Holidays haklı gururu yaşıyor. Caria Holidays ortaklarından Pazarcıklı İşadamı Selahattin Pınarbaşı, İngiltere’ye döner dönmez amacımız 25 Ağustos’ta Kahramanmaraş’tan direk Londra’ya uçak kaldırmak diye konuştu.

Kahramanmaraş Havaalanında İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Arif Şen, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’nin hazır bulunduğu, Büyükşehir, Pazarcık ve Onikişubat Belediyelerince güllerle karşılanan ve Mado’nun dondurma dağıttığı karşılama töreninde çok duygulandığını belirten Pınarbaşı, emeği geçenlere teşekkür ederek, bu ilgiye karşılık vereceklerini söyledi.

İngiltere Caria Holidays ve Türkiye Pazarcıklı bir işadamı olarak tek hedefinin Kahramanmaraş-Londra karşılıklı uçak seferlerinin başlaması olduğunu belirten Caria Holidays ortaklarından Selahattin Pınarbaşı şöyle konuştu; “Biz sadece Londra’dan değil Avrupa’dan da Kahramanmaraş’a direk uçuş olabileceğini kanıtladık. Burada gösterilen ilgiden çok memnun olduk. Şehir olarak bu tür organizelere ihtiyacımız var ve bunun devamı için çalışacağız.

Caria Holidays ortaklarından Pazarcıklı İşadamı Selahattin Pınarbaşı: “Bundan sonraki seferlerin yapılabilmesi içinde yine buradan Londra’daki yerel derneklerimizinde katkısıyla inşallah bu hizmeti hep beraberce vereceğiz. Kayseri, Kahramanmaraş, Malatya, Adana, Şanlıurfa, Gaziantep şehirlerine direk uçmak için Londra’da tüm gurbetçilerimiz halkımıza ve herkese görev düşmekte.”

https://www.avrupagazete.co.uk/gundemdekiler/londra-kahramanmaras-direk-ucusunu-haftada-bir-karsilikli-hedefliyoruz-h340876.html?fbclid=IwAR1edPKMlaWvG4GCfdk4Ib8dnkUCndpZcgaJ8mZ367B--XEUr4SybH5fOXI

. Towntalk
remove_red_eye161

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur