Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE YENİ KURAL !!

Hashtag

İngiltere’de yeni tedbirler 24 Temmuz Cuma günü saat 00.00 itibariyle yürürlüğe girdi. Hükümet, insanların koronavirüsün yayılmasını durdurmak için dükkanlarda yüz maskeleri giymeleri gerektiğini açıkladı.

Fast-food restoranlarındaki müşteriler, bir paket servisi için tezgahta sipariş verirken maske giymek zorunda kalacaklar, ancak yemek için oturma alanı olan restoranlarda maske zorunluluğu olmayacak.

Take away ve sandviç dükkanlarında oturup satın aldığınız yiyecek ve içecekleri tüketebileceğiniz bir işletmedeyseniz, yemek yemek ve içmek için maskenizi çıkarabileceksiniz. Ayrıca maske takmanın zorunlu olduğu yerler arsında bankalar, alışveriş merkezleri, tren istasyonları ve havaalanları da dahil.

Restoran, pub, spor salonu ve kuaför gibi mekanlar bu kurallardan muaf tutulacak.

Ancak maske takmanın zorunlu olduğu işletmeler arasında kimlik ibraz etilmesi gereken yerlerde çalışanlar müşterilerin maskesini çıkarmasını isteyebilecek. Örneğin bankalarda ve postanelerde memurlar bu talepte bulunma hakkına sahip olacak.

Zorunlu yerlerde yüz maskesi takmamanın cezasına polis karar verecek. Bu ceza 100 £ olarak belirlendi. mağaza çalışanlarının veya güvenlik görevlilerinin ceza kesme yetkisi olmayacak. Ancak işletmeler tabela ve afişlerle maske takmanın zorunlu olduğu yerleri hatırlatmak zorunda olacak.

http://londragundem.com/ingilterede-bugunden-itibaren-yeni-maske-kurallari-yururluge-giriyor-iste-yeni-kurallar/

. Towntalk
remove_red_eye1046

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur