Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA SICAK HAVA UYARISI !!!

Hashtag

Belçika Meteoroloji Kurumu RMI, bugün başlayıp hafta sonuna kadar devam edecek sıcak hava dalgasının etkili olacağını duyurdu.

Belçika’da son dönemlerin belkide en serin yaz mevsimini yaşayan vatandaşlar, bugün başlayan ve hafta sonuna kadar sürecek etkili sıcak hava dalgasıyla adeta yanıp kavrulacak.

Bugün 24 ° C ile başlayan hava sıcaklığı, perşembe günü 27-28 derecelerde olacak, sahil bölgelerinde ise sıcaklığın 33 derecelere ulaşması bekleniyor.

Belçika Meteoroloji Kurumu RMI, Cuma ve Cumartesi günü havanın güneşli ve çok sıcak olacağına dikkat çekerek, tahmini sıcaklığın 35 derecelere ulaşacağını, hissedilen sıcaklığın ise daha fazla olacağını ifade etti.

Pazar günü aynı sıcaklık göstergeleri devam edecek, fakat güzel hava akşam saatlerinde yerini bazı bölgelerde yağmura bırakacak.

Uzmanlar ve yetkililer, vatandaşları güneşli sıcak havanın rehavetine kapılmaması yönünde uyararak, koronavirüs tedbirlerinden taviz verilmemesini şiddetle öneriyor.

https://www.belemturktv.com

. Towntalk
remove_red_eye722

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur