Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BRÜKSEL'DE VAKA SAYILARINDA PATLAMA !

Hashtag

Sciensano tarafından Salı günü yayınladığı rakamlara göre, Belçika’da tespit edilen yeni vakaların ilerlemesi yavaşlamaya devam edecek ancak Brüksel’de artmaya devam ediyor.

Yayınlanan rakamlara göre, 1 Ağustos’tan 7 Ağustos’a kadar, her gün ortalama 587,7 yeni vaka kaydedildi. Bu önceki yedi güne göre yüzde 11 arttı. Artış Pazartesi yüzde 16 iken Pazar günü yüzde 19 idi.

Pazartesi günü itibariyle, 312 hastane yatağında koronavirüs bulaşmış hasta yatarken, 3 Ağustos Pazartesi gününe göre 73’ü yoğun bakımda, 42’si ise solunum cihazlarına bağlı olarak kaydedildi.

Sciensano, Salı günü Brüksel-Başkent bölgesinde (+ yüzde 40) ve Liège bölgesinde ise (+ yüzde 16) yedi günlük dönemlere kıyasla daha fazla sayıda vaka yaşandığına dikkat çekiyor.

Brüksel’de, birkaç belediye 100 bin kişi başına 50 vakalık alarm eşiğinin ötesinde kalmaktadır: Anderlecht (76), Jette (59), Schaerbeek (57), Ganshoren (56), Brüksel Merkez (54), Molenbeek (52) ve Saint-Josse (51).

Bu 7 belediyede vaka sayısı artıyor ancak Saint-Gilles 48 vaka ile 50 sayısının altına düşen belediye olarak göze çarpıyor.

https://www.yenivatan.be

. Towntalk
remove_red_eye324

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur