Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

SAİNT-JOSSE BELEDİYESİNDEN 2000 EURO YARDIM

Hashtag

Belediye Yönetiminin, 24 mart 2020 tarihinde esnaflara bir defalık 2000 euro yardım yapma kararından sonra, Belediyeye yapılan 337 başvuru dosyası incelenerek onaylandı.

Esnaflara yapılan bu 2000 euro’luk mali destek, Saint-Josse Belediyesinin sağlık krizi nedeniyle yerel ticarethanelerini destekleme kararı çerçevesinde yapılmaktadır.

Belediye Başkanı Emir Kır “Bu zor dönemde esnaflarımızın yanında olmayı önemli bir görev kabul ediyoruz: prim verilmesi, pleksi cam bölmelerin ücretsiz temini, iletişim araç gereçlerinin sağlanması, ücretsiz yaz terası imkanları gibi …Yerel ekonomiye katkı sağlayan tüm bu tedbirlerin toplam bütçesi 800 000 eurodur. Belediyemiz yerel ticarethanelerin önceliğine inandığı için hiçbir çabadan kaçınmadı. Başvuru dosyaları incelendiğinde, bizim Saint-Josse’da zenginlik olarak gördüğümüz büyük bir çeşitlilik göze çarpmaktadır: Bakkallar, restoranlar, fırınlar, kasaplar ve hatta elbise mağazaları vb… Bu yardım esnaflarımız geleceği için hayati önem taşımaktaydı” diye belirtti.

Esnaflardan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özkonakcı, “Başvuru yapmayan diğer ticarethaneler 30 Eylül tarihine kadar yardım başvurusu yapma imkanına sahipler. Ayrıca kendilerini diğer kurumlardan isteyebilecekleri primler konusunda bilgilendirip, yardımcı oluyoruz; bu konuda Classe moyen hizmet birimimiz esnafımıza yardımcı olarak mükemmel bir iş çıkarmaktadır” diye ekledi.

https://www.belemturktv.com

. Towntalk
remove_red_eye419

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur