Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DEN MÜJDE: FİYATLAR DİBİ GÖRECEK

Hashtag

Londra’da konut kiraları yaklaşık altı yılın en düşük seviyesine gerilemeye hazırlanıyor.

Mart ayından beri ülkede etkili olan coronavirüs sebebiyle ekonomi bir çok noktada yavaşlamış veya gerilemişti. Lockdowndan en çok etkilenen sektörlerden biri de konut sektörü. İngiltere’de ekonominin yavaş bir şekilde yeniden açılmasının talep üzerinde baskı oluşturmasıyla birlikte, Londra’da konut kiraları yaklaşık altı yılın en düşük seviyesine gerilemeye hazırlanıyor.

Londra’da kiralar yılın ilk yarısında halihazırda yüzde 3 düştü.

Gayrimenkul platformu Zoopla Ltd.’nin raporuna göre kiralardaki düşüş yıl sonuna kadar yüzde 5’i bularak 2014’ten beri en düşük seviyeye gerileyebilir.

Bloomberg HT’nin haberine göre mülk sahiplerinin piyasayı daha önce kısa vadeli ziyaretçilerin kiraladığı gayrimenkullerle doldurması dolayısıyla Londra’nın bazı bölgelerinde düşüş daha da sert oldu.

Koronavirüs pandemisinin ardından ofis çalışanlarının evden çalışmaya geçmesiyle emlak piyasası tepetakla gitti. Ofise yakın oturmak için prim ödenmesi sorgulanmaya başladı.

Yıkıcı bir resesyonla karşı karşıya olan İngiltere ekonomisinde görünüm, yeniden kapanma riski altında. Hükümet, kuzey İngiltere’de 4 milyondan fazla kişiyi kapsayan kısıtlamaları yeniden uygulamaya koydu ve daha fazlasının gelebileceği konusunda uyarıda bulundu.

. Towntalk
remove_red_eye4141

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur