Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Gent’te açılan yeni korona test merkezinde haftada kaç test yapılıyor.

Hashtag

Profile image

Ada

Flaman Bölgesi

Yurtdışındaki kırmızı bölgelerden dönenler için Gent AZ Jan Palfijn hastanesinin arka giriş bölümündeki ek binada hizmete açılan korona test merkezi tüm hızıyla çalışıyor.

Pazartesi günü, hizmete başlayan yeni korona test merkezi kapılarını açtı.

Test merkezinde yapılan ilk korona testi ücretsiz olurken, ikinci test ücretinin 47 euro olduğu bildirildi.

Gent şehir koordinatörü Leen Van Zele, test merkezinin ilk açıldığı gün yurtdışındaki kırmızı bölgeden dönen 40 kişinin, Salı günü 60, Çarşamba günü ise 100 kişinin korona testinin yapıldığını, haftada 120 kişiye korona testi yapılmasının hedeflendiğini söyledi.

Geçtiğimiz yedi gün içinde Gent şehrinde 90 yeni KOVID-19 enfeksiyonu tespit edildi. Bu, şehrin 100.000 kişi başına 20 enfeksiyon alarm eşiğinin üzerinde kaldığı anlamına geliyor.

Gent UZ Hastene sözcüsü Karlien Wouters, Çarşamba günü itibariyle hastanede korona hasta sayısının 6’ya yükseldiğini, 3 korona hastasının yoğun bakımda tadavi gördüğünü açıklarken, AZ Jan Palfijn, AZ Sint-Lucas ve AZ Maria Middelares hastaneleri ise, şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadılar.

https://www.belemturktv.com

. Towntalk
remove_red_eye224

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur