Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DEN KORKUTAN COVID SENARYOSU!!

Hashtag

İngiltere Acil Durum Bilim Danışmanlığı (SAGE) üyesi ve eski Baş Bilim Danışmanı Prof. Sir Mark Walport, corona virüsünün (Covid-19) sonsuza kadar var olup, insanların ise korunmak için düzenli aşıya ihtiyacı olabileceğini açıkladı.

Prof. Walport basına yaptığı açıklamada, corona virüsünün grip gibi insanların hayatında sonsuza dek kalabileceğini ve aşı yaptırmanın insan hayatında düzenli hale gelebileceğini ifade etti.

Walport açıklamasında “Bu, bir şekilde sonsuza dek bizimle olacak ve neredeyse kesinlikle tekrarlanan aşılar gerektirecek bir virüs. Yani biraz grip gibi, insanların düzenli aralıklarla yeniden aşılanmaya ihtiyacı olacak” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Dünya Sağlık Örgütü yetkilileri ise corona virüsü salgının iki yıldan daha az bir süre içinde yenilgiye uğratılmasını beklediklerini açıkladı.

Yetkililer özellikle geliştirilen aşıların salgını yenmede büyük avantaj sağlayabileceğini belirtiyor. Ancak DSÖ yetkilileri aşı çıksa bile hijyen gibi bazı tedbirlerin uygulanmasının devam etmesi gerektiğinin de altını çiziyor.

Kaynak: DHA

. Towntalk
remove_red_eye222

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur