Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BRÜKSEL KIRMIZI BÖLGE İLAN EDİLDİ !

Hashtag

Geçtiğimiz Cuma günü, kısa adı ECDC olan Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi, Brüksel’i epidemiyolojik haritasında kırmızı bölgeye yerleştirdi.

Son iki hafta içinde Kovid-19 salgınında 100 bin kişi başına 120’den fazla yeni vaka kaydeden şehirle ilgili bazı Avrupa ülkeleri, Brüksel Bölgesi sakinlerine özel talimatlar uygulamaya hazırlanıyor.

Almanya karantina ve test istiyor

Almanya, son 14 gün içerisinde Anvers veya Başkent Brüksel Bölgesi’ni ziyaret eden vatandaşlarına bir dizi kısıtlama uygulamaya hazırlanıyor.

Alman vatandaşlarından, evlerine döndükten sonra 48 saat içerisinde Kovid-19 testi yapmaları ve negatif olması beklenen testin sonucu çıkasıya kadar karantinada kalmaları istenecek.

Bu kısıtlamanın, yerel halkla herhangi bir teması olmaksızın Belçika’dan tranzit geçen yolcular için geçerli olması beklenmiyor.

Hollanda’da alışveriş imkansız görünüyor

Hollanda da benzer kısıtlamaları uygulamaya hazırlanıyor. Anvers şehrinden ve Brüksel Bölgesi’nden Hollanda’ya dönen ziyaretçilere, evde on günlük karantina süresine uymaları istenecek.

Dolayısıyla bu bölgelerden Hollanda’ya eğlenmeye veyahut alışverişe gitmek veya orada bir gün geçirmek mümkün görünmüyor.

Diğer Avrupa ülkelerinden, Brüksel Bölgesinde veya Anvers şehrinde ikamet edenlere yönelik özel önlemler alınmadı.

https://www.yenivatan.be

. Towntalk
remove_red_eye926

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur