Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE BÖBREĞİNİ SATAN TÜRK GENCİ!!

Hashtag

Pound’un 10 liraya yaklaşmasını fırsat bilen Barış Bilir İngiltere’nin başkenti Londra’da böbreğini 50 bin Pound’dan satmaya karar verdi.

Reddedilemeyecek kadar iyi bir fiyat

Tek böbreğini 50 bin İngiliz Sterlini’ne, yani 485 bin TL’ye satılığa çıkaran Bilir, böbreğinin kondisyonuna da güveniyor.

İnstagram hesabında paylaştığı gönderide, sigara içmediğini ve nadiren alkol tükettiğini belirten Bilir, bunun yanı sıra düzenli olarak spor yapan ve günde 3-4 litre su içen birisi olduğunu, her türlü check-up’a açık olduğunu paylaşmış.

Bilir’in bu girişiminin “ekonomi iyiye gidiyor” söylemlerine tepkisel amaçlı olup olmadığı bilinmese de, ülkemizde maddi sıkıntıları nedeniyle kendi sağlığından vazgeçen insanların sayısı her geçen gün daha da artmakta.

İşte Bilir'in sözleri:

"Sadece 50.000 Sterlin... Böbreğim hatasız ve muhayyerdir. Her türlü checkup'a açıktır, istediğiniz doktora gösterebilirsiniz. Sigaraya hiç maruz kalmamış, nadiren alkol almıştır. Piyasada dolaşan haftanın beş günü içkiyle yorulmuş çürük böbreklerle kıyaslamayınız. Düzenli olarak günlük 3-4 litre suyu ihmal edilmemiş olup, bütün bakımları zamanında yapılmıştır. Spor hiçbir zaman aksatılmamıştır. Herhangi bir akarı kokarı bulunmamaktadır. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, tam anlamıyla dosta gidecek temizliktedir. Saçma sapan takas teklifleriyle gelmeyiniz. Sadece 30 yaş altı kalple takas olabilir. Takas fiyatı 60.000 Sterlin olacaktır. Keyfe keder satılıktır. Sterlin 10 lirayı bulduğu için yatırım amaçlı satıyorum. Pazarlıksız son fiyattır. Ölücüler-mezarcılar aramasın ağzım bozuktur. Herkese hayırlı satışlar. Not: Daha yüksek bir teklif gelmesi halinde ikinci böbreği de satabilirim. İrtibat:+90 532 723 45 88"

https://www.instagram.com/p/CEXpRIqgwvB/?utm_source=ig_embed

. Towntalk
remove_red_eye398

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur