Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA COVID AŞISINI YASAKLADI!!

Hashtag

Kanada'nın batı kıyısındaki Parksville ve Qualicum Beach topluluklarından tarihi bir karar: COVID kısıtlamaları kapsamındaki zorunlu mesafeyi, maskelemeyi, karantinayı ve aşıları yasaklayan ‘Kamu Güvenliği Yönetmeliği’ kabul edildi.

COVID kısıtlamaları ve zorunlu aşılar yasadışı olarak kabul edilerek, Common Law Assembly tarafından iptal edildi. Memurların para ve hapis cezaları ile yüzleşmelerinden dolayı, vatandaşların polis devleti önlemlerine karşı çıkma hakları yasal zemine oturdu.

Kanada’da, Oceanside Common Law Assembly (OCLA), geçtiğimiz Salı günü (25 Ağustos 2020), tarihi bir karara imza attı. Kanada'nın batı kıyısındaki Parksville ve Qualicum Beach topluluklarında geçerli olacak şekilde, COVID kısıtlamaları kapsamındaki zorunlu mesafeyi, maskelemeyi, karantinayı ve aşıları yasaklayan Kamu Güvenliği Yönetmeliğini kabul etti.

Salı gününden başlayarak, Parksville ve Qualicum Beach’ te, COVID düzenlemeleri getirmeye çalışan herkes, OCLA ve Ortak Hukuk Mahkemesi tarafından para cezası ve hapis cezasıyla karşı karşıya kalabilir.

Uluslararası hukuka atıfta bulunan Meclis İç Tüzüğü, COVID düzenlemelerinin toplumun insanlarının temel özgürlüklerini, sağlığını ve güvenliğini tehdit ettiğini, bu değerlere saldırdığını, hukuka aykırı, haksız ve tıbben sağlıksız tedbirler olduğunu ve hiç kimsenin covid kısıtlamalarını vatandaşlara karşı kullanma hakkı bulunmadığını beyan etti.

Yönetmelik, topluma COVID düzenlemeleri empoze etmeye çalışan herkesi, suç komplosunun parçası olarak tanımlayacak, ve bu şahıslar, ‘Parksville Ortak Hukuk Mahkemesi’ tarafından mahkumiyet ve hapis cezaları ile yargılanması mümkün olmuştur. Polis yetkilileri,eğer covid kısıtlamalarını vatandaşlara karşı uygulamak isterlerse, adaleti ve demokratik süreci engellemekle suçlanacaklardır. Yönetmeliğin kopyası eklerdedir.

Yönetmelik yazarlarından birisi, “Bu gece gücü halkın eline geri vererek tarih yazdık. Bu, polis devletine ve COVID dolandırıcılığına cevabımız. Dünyanın her yerindeki insanları kendi Ortak Hukuk Meclisleri ve Mahkemeleri aracılığıyla aynı adımı atmaya çağırıyoruz.” diyerek kararın önemini vurgulamıştır.

2015 yılından bu yana, çoğu Kanada Cumhuriyeti'nin yetkisi altında olmak üzere, Kanada'da kırktan fazla Ortak Hukuk Meclisi kuruldu ve bu meclisler, kurumsal polis devletine direnen Kanadalıların cephe savunması haline geldi.

. Towntalk
remove_red_eye988

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur