Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE TÜRKİYE İÇİN KARANTİNA!!

Hashtag

Avrupa Birliği’nin Türk vatandaşlarını karantina kapsamından çıkarmayacağını açıklamasının ardından; Türkiye’de vakaların artışı nedeniyle, İngiltere’nin de önümüzdeki hafta Türkiye’yi karantina kapsamındaki ülkeler listesine alması bekleniyor.

Havacılık sektörünün önemli haber sitelerinden haber.aero’da yer alan analize göre Türkiye ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Hükümet tarafından ilk kez Temmuz ayında duyurulan planlar uyarınca, İngilizler şu anda 14 günlük karantina ile karşılaşmadan belirli sayıda ülkeyi ziyaret edebiliyor. Ancak gelecek hafta içinde açıklanması beklenen yeni liste ile farklı kararlar alınacağı söyleniyor.

Ulaştırma Bakanı Grant Shapps , Hükümetin karantina politikasını hangi ülkeleri kapsayacağı ile ilgili haftalık güncel rapor yayınlıyor. Bu haftaki güncel listede vaka sayılarında artış devam ederse Türkiye’nin de olabileceği söyleniyor.

Kaynak: Londra Gündem

. Towntalk
remove_red_eye1475

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur