Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TÜRK GENÇ İNGİLTERE'Yİ FETHETTİ!!

Hashtag

Antalyalı genç müzisyen Elif Su Eroğlu, İngiltere’de 27 ülkeden 214 gencin katıldığı müzik yarışmasında keman performansıyla birinci oldu, Türkiye’yi gururlandırdı.

ANTALYA'DA 5 yıldır keman çalan Konyaaltı Hurma Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Elif Su Eroğlu, bu yıl İngiliz Müzik Topluluğu ile işbirliği içinde üçüncü kez İngiltere'de düzenlenen 'New Talent British International Youth Müzik Yarışması'nda' kemanıyla gösterdiği performansla birinci oldu. 27 ülkeden 214 gencin katıldığı müzik yarışmasında tek Türk katılımcı olan Elif Su Eroğlu Türkiye'nin gururu oldu.

9'UNCU BİRİNCİLİĞİ

Çalışmalarını ünlü keman öğretmeni Daniya Kaynova ile sürdüren Eroğlu, bu derecesiyle birlikte uluslararası müzik yarışmalarında dokuzuncu kez birincilik elde etti. Eroğlu, Türkiye'yi temsil ettiği yarışmada aldığı derece için gururlu olduğunu kaydetti. Yarışmaya katılan tek Türk olduğunu duyunca daha çok çalıştığını kaydeden Eroğlu, pandemi nedeniyle İngiltere'deki yarışmaya online katıldığını aktardı.

BAYRAKLA BEKLEDİ

YARIŞMAYA Koray Çal'ın piyanosu eşliğinde çektikleri videoyu İngiltere'ye göndererek başvurduklarını anlatan Eroğlu, "Yarışma sonuçları 214 katılımcı ve jüriler canlı yayındayken yapıldı. Ben de Türk bayrağımızla hazır şekilde bekledim, derecemin ne olduğunu bilmiyordum. Sonra beni bayrağımızın görüntüsüyle beraber ana ekrana aldılar ve birinci olduğumu anons ettiler. Ülkem ve ailem adına çok gururlandım" dedi.

. Towntalk
remove_red_eye235

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur