Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE BIÇAKLI SALDIRI!!!

Hashtag

İngiltere'nin Birmingham kentinde bıçaklı saldırgan şoku yaşanıyor... İngiliz polisi gece saatlerinde şehir merkezinde çok sayıda bıçaklı saldırı ihbarı aldı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri duruma müdahale etti. İlk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirirken 2'si ağır 7 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Birmingham polisi, şehir merkezinde çok sayıda bıçaklı saldırı ihbarı üzerine bölgeye hareket etti. Yapılan açıklamada, “ciddi bir olay” yaşandığı kaydedilirken olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi de gönderildi.

Yapılan açıklamada çok sayıda yaralı olduğu belirtilirken West Midlands polisi, “Şu aşamada saldırı ve olay ile ilgili açıklama yapmak doğru olmaz. Saldırının sebebini ve motivasyonunu öğrenmeye çalışıyoruz” dedi.

Sabaha karşı gerçekleşen olayın detaylarını aktaran BBC, saldırının Birmingham’daki Gay Village isimli bölgede meydana geldiğini duyurdu. Gay Village, birçok restoran, bar ve cafenin olduğu ve açık alanda masaların olduğu işletmelerin bulunduğu bir bölge.

İngiltere’nin ortasında yer alan Birmingham’daki olayla ilgili açıklama yapan polis bir adamın saldırıda yaşamını yitirdiğini ve 2’si ağır olmak üzere 7 kişinin de yaralandığını duyurdu. West Midlands Polis Müdürlüğü bir açıklamada bulunarak , “Bir erkeğin yaşamını yitirdiğini, başka bir erkekle birlikte bir kadının da ağır yaralandığını açıklayabiliriz. Dün gece yaşanan olayla ilgili bir cinayet soruşturması başlatıldı” duyurusunu yaptı.

. Events
remove_red_eye269

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur