Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KİRALIK DOUBLE ROOM!!!

Hashtag

Merhaba 🙂 1 x Çift kişilik yatak odamız var aylık 600 £ Yaratıcı bir gay müstakil bir evde bulunan tüm faturalar minimum 6 ay boyunca kiralamak için, hemen taşınmak için. Güney Wimbledon / Morden SM4 ' de yer alan Morden İstasyonu, kuzey hattına yürüme mesafesinde 5. dakika.

Kira 600 600

FATURA DAHİL

KONUM South Wimbledon / Morden SM4 Gece otobüsleri dahil her yöne doğru tüm otobüs duraklarına yakın ve hafta sonları Kuzey hattı koşusu. Wimbledon ve Sutton 'a doğrudan bağlantılar 10 dk, Londra merkez 25 dk, Gatwick havalimanı 40 dk ve Luton Havalimanı' na doğrudan tren, Heathrow ve Stansted ile bağlantılı. Güzel Morden Hall Parkı ' na 5 dakika yürüme ve Morden Güney Tren istasyonuna 8 dakika mesafede. Bölge 4 olmasına rağmen istasyona çok yakın lütfen düşün. Ortak oturma odası, yemek odası, mutfak alanımız ve güzel bir bahçemiz var.

MEVCUT ŞU ANDA MEVCUT

ODA VE ERİŞİM. 600 çift kişilik çatı oda çift kişilik yataklı p / ay her şey dahil. 3 kat, 2 kat merdiven Birinci katta banyo. Asansör yok telefon giriş sistemi yok 3 kişilik 3 oda ve 1 banyo bulunmaktadır. Odalar, çift kişilik oda üst katta, tek kişilik ve diğer çift kişilik oda birinci katta - geniş, sessiz, havalı ve özel. Full eşyalı tüm mutfak hizmetleri dahil İsterseniz kendi eşyalarınızı getirebilirsiniz dolapları paylaşırız.

TENANCY TİPİ VE FAYDA ÖZEL EV SAHİBİ, yıllık yenilenen 1 yıllık yeni sözleşmeye (ideal olarak uzun vadeli birini arıyoruz) takılacak ancak bir aylık bildirim vererek ve ücret ödemeden sözleşmeden çıkabilirsiniz. Maalesef ev sahibimiz konut avantajlarını kabul etmiyor. Referansa gerek yok ama iş sözleşmesi / gelirin ispatı şart.

DEPOZİT 4 Haftalık güvenli depozito

Yaratıcı Ev Paylaşımı - Şu anda mevcut

Tüm faturalar dahil. Çift kişilik yataklı 1 x güzel ve huzurlu çift kişilik çatı odası 600 £ müstakil evde uzun vadeli kiralık

Mevcut ev arkadaşları 20 yaşında İzlandalı erkek sanatçı, 24 yaşında İngiliz kuaför / sahne sanatçısı. Yaratıcı eşcinsel evimize uyacak uzun vadeli eve uyum sağlayacak düzenli temiz sessiz ev arkadaşı arıyoruz.

İletişim: Emre Zengin- https://www.facebook.com/groups/1993868254183080/user/680464544/

. Marketplace
remove_red_eye195

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur