Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

FRANSA'NIN KONUŞTUĞU TÜRK!!

Hashtag

Lille forması giyen milli futbolcumuz Burak Yılmaz, Fransız basınında manşetleri süslemeye başladı.Sezon başında Beşiktaş'tan Lille'e transfer olan Burak Yılmaz, Fransa'da manşetleri süslemeye başladı.Ligue 1'in 3. haftasında Lille sahasında Metz'i 1-0 mağlup ederek topladığı 7 puanla Rennes ve Monaco'nun ardından haftayı 3. sırada kapattı.

ATACAĞI PENALTI VAR'DAN DÖNDÜ

Maça Burak Yılmaz ilk 11'de başlarken, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ise yedek kulübesinde yer aldı.70. dakikada kazanılan penaltı sonrası Burak Yılmaz vuruşu yapmak için topu almıştı.

FRANSIZ BASININDAN ÖVGÜ

Ancak VAR incelemesi sonrası penaltı kararı hakem tarafından iptal edildi.Gol atamasa da maçta etkili bir görüntü çizen Burak Yılmaz'ın bu performansı Fransız basınında da övgü aldı.

"UMUT VERİCİ BİR İLERLEME KAYDETTİ"

Ouest France sitesinde yer alan Lille-Metz maçı değerlendirmesinde şu ifadeler kullanıldı:"3 maçta 3 gol atan Lille hücumu hala kısır. 27 milyon euro'ya gelen Jonathan David hala çok ürkek.Ancak onun tersine Burak Yılmaz, umut verici bir ilerleme kaydetti."Metz savunması, Burak Yılmaz önderliğinde Lille'in ataklarına uzun süre dayansa da sonunda kalesinde golü gördü."

. Towntalk
remove_red_eye245

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur