Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE DEV İSTİHDAM İMKANI!!!

Hashtag

Domino's Pizza, Covid-19 salgınından yararlanmaya devam ederken ve haneler sürüler halinde teslimatlarına yönelirken 5.000 iş yarattığını söyledi.

Patronlar, hükümetin yeni Kickstart programı kapsamında, altı aylık bir yerleştirmenin ardından kalıcı roller için başvurma fırsatı verilen "hırslı bireyler" ile 1.000 çıraklık pozisyonu oluşturacaklarını söyledi.

Yeni pozisyonlar arasında pizza şefleri, müşteri hizmetleri çalışanları ve teslimat şoförleri yer alacak ve Domino's'un pandeminin başlangıcından bu yana yarattığı 6.000 işin başında yer alacak.

CEO Dominic Paul şunları söyledi: “Covid-19 sırasında mağazalarımızı açık tutmak ve şimdi daha binlerce kişiye Domino'nun ekip üyesi olma fırsatı sunabilecek bir konumda olmak bir ayrıcalıktı.

“Ayrıca, Hükümetin Kickstart planını desteklemek için başvuruda bulunmaktan, gençlere eğitim programlarımız aracılığıyla işe geri dönme ve yaşam boyu beceriler geliştirme şansı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

"Birlikte, bu 6.000'den fazla yeni rol, Domino'nun yoğun bayram dönemine doğru ilerlerken yerel topluluklarımıza güvenle hizmet etmeye devam etmesine yardımcı olacak."

Şirket, 80 kişilik mağaza yöneticisinin Domino'nun kariyerlerine giriş seviyesi pozisyonlarda başlamış olmasıyla, mağaza yönetimine giden yüksek seviyedeki binici ve aşçıları sürdürmeyi umduğunu söyledi.

Yaratılan işler, pandemi sırasında artan talep nedeniyle işgücünü artıran süpermarketler, çevrimiçi perakendeciler ve kurye şirketlerinden gelen benzer duyuruları takip ediyor.

İngiltere Merkez Bankası, hükümetin iş tutma planı Ekim ayında sona erdiğinde işsizlik oranının 7,5 puana yükselebileceğini öngördü.

Domino's başarılı bir şekilde kilitlendi ve rakip restoranlar çalışmak için mücadele ederken siteler açık kaldı.

Bu yılın başlarında katılan Bay Paul, işlerin yaratılacağı franchise ortaklarıyla ilişkileri geliştirmek için çok çalışıyor.

. Towntalk
remove_red_eye1705

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur