Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA KORKUTAN YANGIN !

Hashtag

Profile image

Ada

Flaman Bölgesi

Belçika’nın Gent şehri Kongostraat’ta bu akşam saat 18.00 sıralarında çıkan yangında 1 kişi hayatını kaybetti. Aralarında 2 polis memurunun bulunduğu 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Gent Baudelopark yakınlarındaki Kongostraat’taki bir apartmanın dördüncü katında çıkan yangının neden çıktığı konusunda araştırmanın devam ettiği bildirilirken, mahalle sakinlerinden aldığımız bilgilere göre, yangından önce bir patlama duyulduğu patlamanın ardından yangının kısa sürede büyüdüğü ve dumanların yükseldiği ifade edildi.

Olay yerine gelen polis, çevre güvenliğini aldıktan sonra, itfaiye ise hızlı bir şekilde binayı tahliye etti ve itfaiye araçlarının merdivenleri uzatılarak yanan daireye ulaşıldı. Yangında bir kişi yaşamını kaybederken, aralarında 2 polis memurunun bulunduğu 3 kişinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yangının çıktığı apartmanın yakın bir dairesin de oturan ve olay yerinden facebook hesabından canlı yayın yaparak yangını ilk olarak duyuran Işık Çetinkaya, yangında ölen kişinin Belçikalı bir komşusu olduğunu, ismini bilmediğini ve yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Polis ve İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldıktan sonra soğutma çalışmaları için olay yerinde bulunurken, yangının neden kaynaklandığı konusunda araştırma ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.

BELEMTURK

. Towntalk
remove_red_eye785

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur