Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

CHİCAGO'DA PAYLAŞIMLI EV !!!

Hashtag

Merhaba arkadaşlar, 1 yıldır yaşadığım ev için oda arkadaşı/arakadaşları bakıyorum.

Ev Midway AirPort yakınında bulunuyor. Uber-Lyft yapan arkadaşlar için işe başlarken ve bitirirken kolaylık olabilir. (Southwest hwy)

Downtown a 25 dk araçla.

1 yıl önce wat programıyla gelip burada kalma kararı aldım, ev sahibim 55 yaşında Meksikalı çok tatlı bir hanımefendi. İlk geldiğimde iş bulma konusundan, araba almama kadar çok yardımcı oldu, birde İngilizcede öğretti :))

Evden bahsedecek olursam 3 odalı, birinde kendisi, ikincisinde oğlu(1 ay önce evden ayrıldı), diğer odada ben kalıyorum.

(2 oda müsait şu anda)

Fotoğraflardada gördüğünüz gibi bir de çok insan canlısı köpeğide var(öyle ürkütücü durduğuna bakmayın, 9 yaşında pitbul ve Alman kurdu kırması mükemmel bir köpek)

Şu pandemi döneminde canım sıkılmasın diye bende 3 civciv almıştım vakit geçirmek için, şimdi tavuk oldular yumurtalarını yiyorum.( evden ayrılırken onlara yuva bulacağım, işimden dolayı merkeze taşınacağım)

Ben 1-2 aya taşınmayı düşünüyorum, eğer gelecek arkadaşlar hemen yerleşmeyi planlarlarsa hemen çıkabilirim.

Evin 4 araçlık park yeri var. Yan dairelerimizde kimse yaşamıyor, arkadaşlarım geldiğinde orayada park edebiliyordu, 8 tane falan park yeri boş olabiliyor.

Ben aylık her şey dahil 500$ veriyorum. (Eşyalar,elektrik,su vs.)

2 kişi gelecek olursa ben konuşurum fiyat konusunda indirim yaptırtırım.

Önemli olan taşınmak isteyenlerin dürüst ve temiz olmaları.

Özelden bana yazabilirsiniz!

Hasan

https://www.facebook.com/hasan.uckun.94?ref=br_rs

. Marketplace
remove_red_eye282

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur