Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DEN ÜCRETSİZ EĞİTİM İMKANI!!

Hashtag

İngiltere hükümeti birçok üniversite aracılığı ile ÜCRETSİZ eğitim programları sağlıyor!

Öncelikle oturum şartı var, aşağıdakilerden biri olarak Ingiltere’de yaşıyor olmanız gerekli:

- British Citizen

- EU Citizen

- EU Family Member

- ILR (Indefinite Leave to Remain)

- Asylum

OTURUM KARTINIZDA NO PUBLIC FUNDS yazmamali.

Ankara anlaşmalılar 5 seneyi tamamladiktan ve süresiz oturumu aldiktan sonra yararlanabiliyorlar.

Ozellikle yasmak istiyorum biz aracı kurum olarak kesinlikle izdenkuruş para almıyoruz, bize ödemeyi universite ve devlet yapıyor. Dilerseniz kendiniz de yapabilirsiniz universitelere başvuruyu. Ama bizim amacımız yalnızca yardım etmek ve daha çok kişiye ulaşmak. Ve tabi işinizi kolaylaştırmak.

Ofise gorusmeye gelirseniz karisiniza farkli bir tablo cikmayacak.

Bunun dışında mutlaka orta seviyede ingilizce gerekli. Ingilizce yazma ve konusmaniz orta seviye degilse maalesef universiteler kabul etmez.Universitenin dil sinavi olacak. Belirli bir seviyede ingilizce olarak kendinizi ifade edebiliyor olmaniz gerekli.

Lise terk, lise mezunu ve ya universite mezunu olmanız fark etmiyor. Yas siniri 18-60. Genelde lise diplomanızı kullanmamız kabul sürecini hızlandırıyor, lise terk iseniz de geçmiş iş deneyimleriniz yararlı oluyor. Ancak gecmis is belgeleriniz ve deneyimleriniz sececeginiz bolumu desteklemeli.

AB vatandasi olarak UKdeyseniz son 3 yildir AB ulkesinde oldugunuzu kanitlamaniz gerekebilir (proof of address isteyebilirler). Ukde calisiyor olmaniz gerekli.

Gerekli belgeler İngilizce CV, Lise veya Universite Diploması (lise terk ise geçmiş referanslar), Pasaport Kopyası, Adres Beyanı ve İş Referansları.

Beraber eğitim almak istediğiniz bölümü kararlaştırıyoruz, sizin icin en uygun bolum ne olur onu konusuyoruz, sonrasında universiteye başuruyu gerçekleştiriyoruz, mulakat yapiliyor, eğer universite tarafindan kabul edilirseniz devletin ‘student finance’ ine basvuru yapiyoruz. Sizin okul masraflarinizin odenmesi icin devletten kredi cikiyor. Senelik 9200 okula ve 10bin-14bin civari da cep harcligi olarak size yatiyor.

Devlete geri odemesi ise, yillik geliriniz 26binden az ise geri odeme olmuyor; 26 binden yukarida ise aylik 15-20 pounds.

Şu an için bizimle basvuru yapmak isterseniz London, Birmingham, Manchester ve Milton Keynes’de geçerli, bizim calistigimiz universitelerin listesi:

- University of Sunderland London

- Anglia Ruskin University London

- Arden University

- QA Higher Education (London Birmingham, Manchester)

- Arden University (London, Birmingham, Manchester)

- Bedfordshire University London (LSC)

- University of Suffolk London (LSC)

- Global Banking School (London, Birmingham, Manchester)

- LCCA

- Greenwich International College (University of Greenwich lot of courses but 4/5 days class). There are almost all courses)

Sizin icin en uygun bolumu kararlastirmak ve detayli bilgi almak icin bana bir gun oncesinden haber vererek ofisimi ziyaret edebilirsiniz.

Adres: 234 White Chapel Road, E1 1BJ, London

Eger Londra’da degilseniz ve ya musait degilseniz online gorusme de ayarlayabiliriz. 07577755609 nolu telefondan beni arayabilirsiniz, radevulasiriz.

Kaynak: Eylül Turna

. Towntalk
remove_red_eye221

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur