Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'NIN VİRÜS YAPTIRIM PLANLARI !!!

Hashtag

Amerika yönetimi, koronavirüs vakalarındaki artışı kontrol altına almak için risk taşıdığı değerlendirilen vatandaşları ile oturum izni olan kişilerin ülkeye girişinin engellenmesini öngören bir plan üzerinde çalışıyor.

Amerika basınında yer alan haberlerde, üzerinde çalışılan plan kapsamında virüse maruz kaldığı ya da taşıdığından şüphelenilen kişilerin ülkeye girişine izin verilmemesinin öngörüldüğü belirtildi.

Edinilen bilgiye göre söz konusu kuralın Kanada ve Meksika ile kara sınırları ve havalimanları da dahil olmak üzere ülkeye tüm giriş noktalarında uygulanması öngörülüyor

Planda, Amerika vatandaşları ile süresiz oturum kartına sahip kişilere yönelik talimatların bireylerin anayasal haklarının korunmasını amaçlaması gerektiği ve yalnızca "en istisnai durumlarda" uygulanacağı belirtiliyor.

Amerika Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nin (CDC) Amerika'da ülke içinde seyahat eden kişiler için, tüberküloz veya Sars gibi hastalıklar taşıdığından şüphelenilmesi durumunda alıkoyarak tetkik yaptırma yetkisi bulunuyor.

Kaynak: Abdpost

. Towntalk
remove_red_eye1379

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur