Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

THY'DEN ABD YOLCULARINA ÖNEMLİ UYARI !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri aktarmalı ülkeye girenlere yönelik bir dizi önlemler aldı. Bunun üzerine Türk Hava Yolları bir açıklama yaparak Avrupa başta olmak üzere bir çok ülke üzerinden giriş yapanlara yönelik uyarıyı güncelledi.

THY'nin açıklaması şöyle: "Türk yolcuların ülkeye girişine izin verilmektedir.

Son 14 gün içinde Avusturya, Belçika, Brezilya, Çin (Halk Cumhuriyeti), Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İran, İrlanda (Cumhuriyeti), İtalya, Letonya , Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre veya Birleşik Krallık'ta (Avrupa dışındaki denizaşırı bölgeler hariç) bulunmuş veya aktarma yapmış yolcuların aktarma yapmasına ya da ülkeye giriş yapmasına izin verilmemektedir.

Massachusetts'e gelen yolcuların "Massachusetts Seyahat Formu" nu doldurmaları gerekmektedir.

Yolcular, son varış noktalarının eyaleti/bölgesi tarafından belirlenen Koronavirüs (COVID-19) önlemlerine tabidir. Bu bağlatından daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bu kurallar dışında kalan istisnaları öğrenmek için IATA Travel Centre sayfasını inceleyebilirsiniz."

. Towntalk
remove_red_eye3565

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur