Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE 400 BİN KİŞİYE BEDAVA ALIŞVERİŞ KUPONU!

Hashtag

Ulusal İstatistik Ofisi, virüsle ilgili rakamları derlemek için programlara 400 bin kişinin davet edileceğini duyurdu. Rastgele seçilecek kişilere bir posta gönderilecek. Test yaptırmayı kabul eden her katılımcıya 50 sterlinlik bir alışveriş kuponu dağıtılacak. Alışveriş kuponları sadece online alışverişlerde kullanılabilecek.

Alışveriş kuponları Amazon, Primark, John Lewis ve TK Maxx dahil 40 satış noktasında harcanabilecek. The Sun’da yer alan habere göre hem parekendeciler hem de vatandaşlar bu uygulamaya isyan etti. Vatandaşlar 170 milyon sterlin nakit paranın vergi mükelleflerinin parası olduğu ve böyle sorumsuzca harcanmaması gerektiği konusunda eleştiride bulunurken, parakendeciler online harcamaya karşı çıktı.

İnsanları test çalışmasına katılmaya ikna etmek için çevrimiçi mağaza kuponları dağıtmanın mantıklı olmadığını savunanlar, “Böylesine ulvi bir amaç için zaten insanlar gönüllü test yaptıracaktır. Hükümet bunun için 170 milyon sterlin para harcamak zorunda mı?” diyerek uygulamaya tepki gösterdi.

Perakendenin Geleceği grubundan Tory Matt Vickers, “Böyle bir para ödenecekse, kuponlar yalnızca mağazalarda kullanılmalı” açıklamasını yaptı. Parakendeciler şehir merkezlerindeki mağazaların felaketle sonuçlanan çöküşünden büyük ölçüde bu online alışveriş devlerini sorumlu tutup, “Bu kampanyadan faydalanacak dev firmalardan biri Amazon. Bu şirket 13,7 milyar sterlinlik gelire rağmen geçen yıl doğrudan İngiltere’de vergi olarak yalnızca 293 milyon sterlin ödeme yaptı” diyerek böyle bir kampanya yapılacaksa kuponlar sadece küçük esnafın işletmelerinde geçerli olması gerektiği fikrinde birleştiler.

. Towntalk
remove_red_eye1807

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur