Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE KRALİÇESİNDEN MESAJ!!

Hashtag

İngiltere Kraliçesi’nden dünya liderlerine ders niteliğinde açıklama: Korona salgını önemini gösterdi.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, korona virüsü salgınında basın ve medya kuruluşlarının ‘hayati bir kamu hizmeti’ verdiğini belirtti. “Güvenilir medya kaynaklarına sahip olmak hayati önem taşıyor” ifadelerini kullanan Kraliçe, İngiltere merkezli medya kuruluşlarının salgın dönemindeki çabalarının ‘paha biçilemez’ olduğunu dile getirdi.

İngiltere’de basın kuruluşlarına kamu desteğini teşvik etme amaçlı başlatılan ‘Journalism Matters (Gazetecilik Önemlidir)’ isimli kampanya kapsamında yayınlanan mektupta, Kraliçe 2. Elizabeth şu ifadeleri kullandı: “Covid-19 salgını, medyanın hem ulusal hem de bölgesel düzeyde ne kadar önemli bir kamu hizmeti verdiğini bir kez daha gösterdi. Dünyamız dramatik bir şekilde değişirken, güvenilir bilgi kaynaklarına sahip olmak, özellikle dikkat çekmek için rekabet eden çok fazla kaynağın olduğu bir zamanda, hayati önem taşıyor.”

Kaynak: Londra Gündem

. Towntalk
remove_red_eye221

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur