Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE KARANTİNAYI YUMUŞATMAYA HAZIRLANIYOR!

Hashtag

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, zor durumdaki seyahat sektörünü canlandırmak amacıyla karantina sisteminde olası değişikliklerin tartışıldığını söyledi.

Şu anda Birleşik Krallık vatandaşlarının birçok ülkeden dönüşlerinde kendilerini 14 gün karantinaya alması gerekiyor.

İspanya, Portekiz, Fransa, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri ve diğer önde gelen, İngilizlerin tercih ettiği turizm ülkelerinden dönenlerin iki hafta boyunca kendilerini tecrit etmesi gerekiyor.

Muhafazakar Parti toplantısında konuşan Shapps, karantina rejimine yönelik değişikliğin gelebileceğini söyledi.

Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, 14 günlük karantina süresini kısaltmak amacıyla ülkeye giriş yapanlar için COVID – 19 testi uygulamasını hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

İngiltere’de “risk altındaki ülkelerden gelenlerin beş veya sekiz gün karantina altına alınıp test sonuçları negatif çıktığı takdirde karantinadan çıkabilecekleri bir sistem” tartışılıyordu.

Bakan Grant Shapps konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

“Bir sonraki aşama, test uygulamasını etkinleştirmektir. Neden insanları havaalanında test etmiyorsunuz? Test sonuçlarına bakarak insanların, karantinaya girmeden veya daha kısa süreli karantinayla ülkelerine dönmeleri sağlanabilir. Farklı uygulamaları tartışıyoruz.”

Grant Shapps, “kısa süre içerisinde bu konu hakkında daha fazla ve daha net açıklamalarda bulunacağını” belirtti.

. Towntalk
remove_red_eye232

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur