Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Amerika Türkler'e Yeniden Vize Verecek

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye’deki Diplomatik Misyonu, vize görüşmesine gerek olmaksızın vize başvurularını işleme almaya yeniden başlayacak. Ancak, başvuru sahiplerinin ve personelimizin güvenliğini sağlamak için, yüz yüze vize görüşmeler, kapalı olmaya devam edecek.

14 yaşının altındaysanız, 80 yaşındaysanız veya 80 yaşının üzerindeyseniz, ya da geçerlilik süresi 12 aydan daha kısa bir süre önce sona ermiş bulunan B1/B2 ABD vizeniz varsa, o zaman bu yeni vize uygulamasından siz de yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için: http://ow.ly/DtuO50AxFHc linkine girin.

Başvuru sahiplerinin ya da personelin güvenliğini sağlamak açısından, yüzyüze görüşmeyi gerektiren vize başvurularını kabul etmiyoruz. Rutin vize işlemlerine, ancak vize işlemlerinin güvenli bir şekilde yapılabileceğinden emin olduğumuzda yeniden başlayacağız. Ancak bunun ne zaman olacağını şu an için bilmiyoruz. Konuyla ilgili güncellemeleri, sosyal medya hesaplarımız ve internet sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

. Towntalk
remove_red_eye4391

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur