Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GENTTE YENİ KARARLAR !

Hashtag

Belçika genelinde büyük artış gösteren COVID-19 vaka sayıları, Gent şehrinde alarm seviyesine ulaşınca, şehir yönetimi 9 Kasım 2020 Pazartesi gününe kadar geçerli olacak yeni koronavirüs önlemlerini açıkladı

Gent kriz masası, yeniden yükselmeye başlayan vaka sayıları nedeniyle Salı günü Belediye Başkanı Mathias De Clercq’ın başkanlığında, dün açıklandığı üzere bugün yapılan acil durum toplantısı sonrası yeni koronavirüs önlemleri duyuruldu.

15 Ekim’den itibaren geçerli olacak yeni koronavirüs önlemleri kapsamında Gent şehrindeki restoranlar Cuma ve Cumartesi günleri akşam saat 01.00’e kadar açık olacak. Diğer günlerde ise saat 23’e kadar açık kalacak.

Gent şehrinde saat 22.00’den itibaren kamuya açık tüm yerlerde içki içmek yasaklandı.

Ayrıca maske takmanın mecbur olduğu sokaklardaki kurallar aynen geçerli olduğu gibi sosyal mesafeye, temizliğe dikkat edilmesi gibi temel kurallar devam etmektedir.

Gent Belediye Başkanı Mathias De Clercq ” Vaka sayılarındaki artış endişe verici. Daha kötüü bir durumla karşılaşmamak için şimdi hep birlikte harekete geçmeliyiz. Herkesi önlemlere saygı göstermeye çağırıyorum” dedi.

https://www.belemturktv.com/gent-yonetiminin-aldigi-yeni-koronavirus-tedbirleri-aciklandi.html

. Towntalk
remove_red_eye1084

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur