Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA YENİ KISITLAMALAR

Hashtag

Vilvoorde Belediye Başkanı Hans Bonte açıklamada, Federal Hükümet'in üzerinde çalıştığı koronavirüs barometresinin cuma gününe kadar hazır olmaması halinde Vilvoorde Belediyesinin yeni bir "kısıtlamaya" gideceğini duyurdu.

Belçika’nın Başkenti Brüksel kenarlarından başlayarak Anvers’e kadar uzanan aralığı oluşturan Flaman Brabant Bölgesi yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı.

Flaman Brabant Valisi Jan Spooren, eyaletteki 65 belediye başkanıyla görüştükten sonra, artan vakaları kontrol altına almak için ek önlemler alma kararı verdiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, “Belediye yetkilileri ve polis hizmetleri de önlemlere uyma konusunda daha fazla denetim uygulayacak.” denildi.

Flaman Brabant Eyaleti, korona enfeksiyonlarının sayısı açısından iyi durumda değil. İkinci dalga sırasında kısa süreli enfeksiyonların sayısı hızla artışa geçti. Özellikle Brüksel çevresindeki belediyelerde büyük sorunların yaşandığı kaydedildi. Virüs bulaşma sayısını sınırlamak için vali şimdi ek önlemler alıyor ve daha sıkı kontrollerin yapılmasını istiyor.

https://www.aktif.be/

. Towntalk
remove_red_eye4987

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur