Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA KRİZ MERKEZİ UYARIYOR !

Hashtag

Belçika'da koronavirüsü takip edebilmek için üretilen Coronalert uygulamasının yüklenmesi gerektiği bugün birkez daha vurgulandı.

Belçika’da bugün yapılan canlı yayın basın toplantısında, koronavirüs iletişim izleme uygulaması olan Coronalert’a değinen Kriz Merkezi sözcüsü Yves Stevens, “Bu uygulama kelimenin tam anlamıyla hayati bir öneme sahip. Öyleyse sorumluluğunuzu alın ve bu aracı akıllı telefonunuza yükleyin ”dedi.

Vlaams Belang Partisi Başkanı Tom Van Grieken,“Belçika devletine güvenmediği” için akıllı telefonuna Coronalert’i kurmayacağını söylemesine atıfta bulunan Stevens, gizlilik kurallarına uyulduğunu belirterek, “Bu aynı zamanda kapsamlı bir şekilde test edildi ve yetkililer tarafından onaylandı. Coronalert Uygulaması coğrafi konumu kullanmıyor bu nedenle sürekli izlenmiyorsunuz ve uygulamanın kişisel verileri kullanmadığının altını çizdi. Stevens, vatandaşlara uygulamayı telefonunuza yükleyin uyarısında bulundu.

https://www.aktif.be/belcika-kriz-merkezi-coronalert-uyarisi-yapti-30882.html

. Towntalk
remove_red_eye324

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur