Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

İNGİLTERE'DE MİLYON DOLARLAR HAVADA UÇUŞTU!!

Hashtag

İngiltere’de otomobil tutkunlarının gözünü yaşartan bir trafik kazası meydana geldi. Yaralanan kimsenin olmadığı trafik kazasında bir Rolls-Royce Ghost, Lamborghini Urus’a arkadan çarptı. Görgü tanıkları, Ghost sürücüsünün kazadan sonra olay yerinden kaçtığını söylediler.

İngiltere’nin Walshall kasabasında, kolay kolay göremeyeceğiniz bir trafik kazası meydana geldi. Kolay kolay göremeyeceğinizden kastımız ise kazaya karışan her iki aracın da birbirinden lüks olmasıydı. Kaza ayrıca dünyanın en lüks otomobillerinden bazılarını üreten Rolls-Royce’un sağlamlığını da sorgulatacak türden.

13 Ekim’de meydana gelen trafik kazasında, yaralanan kimsenin olmadığı bildirildi. Ancak kaza anında bölgede olan tanıklara göre kazaya karışan Rolls-Royce Ghost’un sürücüsü, iki araca çarptıktan sonra olay yerinden kaçmış. Bu arada, kazaya karışan ikinci araçsa Lamborghini’nin sevilen SUV’u Urus ‘tu. Lamborghini Urus, bu trafik kazasını daha az hasarla atlatmış gibi görünüyor.

Beyaz renkli Rolls-Royce Ghost sol taraftan, Lamborghini Urus’un sağ arka tarafına çarpmış. Ancak aracın sağ çamurluk ve sağ ön kapısında da hasar oluştuğunu görebiliyoruz. Bu arada, aracın sol ön tarafından yaklaşık yarım metre kadar ezildiğini de söylemeden geçmemek gerekiyor. Ayrıca Ghost’un hava yastıkları da patlamış durumda.

İngiltere’de yaşanan trafik kazasının detayları bilinmiyor. Ancak ortadaki maddi hassarın çok fazla olduğunu açıkça ifade edebiliriz. Özellikle de Urus’a çarpan Rolls-Royce Ghost’un ön ızgarası, kaputu ve sol çamurluğu dağılmış durumda. Sektörel uzmanlar, bu trafik kazasının 250 bin pound civarında maddi zarara yol açtığını ifade ediyorlar.

Kaynak: Londra Gündem

. Towntalk
remove_red_eye2473

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur