Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GENT ÜNİVERSİTESİ KIRMIZI KODA GEÇME KARARI ALDI

Hashtag

Profile image

Ada

Flaman Bölgesi

Gent Üniversitesi eğitim faaliyetleri için kırmızı kod uygulamasına geçeceğini duyurdu.

Gent Üniversitesi (UGent), 26 Ekim’den itibaren en az dört hafta boyunca eğitim faaliyetleri için kırmızı koda geçeceğini web sitesinde duyurdu.

Üniversite yayınladığı duyuruda, “Kasım ortasına kadar turuncu kodu koruyacağımızı daha önce bildirmiştik. Hızla artan Covid-19 enfeksiyonları, kampüste maksimum güvenliği garanti etmeye devam edebilmemiz için bizi daha hızlı önlem almaya zorluyor.

Buna ek olarak, daha geniş bir sosyal düzeyde sorumluluğumuzdan kaçmak istemiyoruz. Öğrenciler ve personel yalnızca kendi kendilerine enfekte olma riskini taşımakla kalmıyor, aynı zamanda okul dışındaki kişilere de bulaştırma riskiyle karşı karşıyadır.”açıklamasında bulundu.

26 Ekim Pazartesi gününden itibaren en az 4 hafta boyunca eğitim faaliyetleri için kırmızı koda geçeceğini duyuran Gent Üniversitesi (UGent), öğrencilere karantina boyunca eğitimlerinin aksamaması için mevcut yöntemlerle (uzaktan eğitim) devam edileceğini bildirdi.

Belçika’daki koronavirüs enfeksiyonları artmaya devam ederken, son yedi gündeki ortalama yeni vaka sayısı bir önceki haftaya göre iki katına çıktı.

https://www.belemturktv.com/gent-universitesi-kirmizi-koda-gecme-karari-aldi.html

. Towntalk
remove_red_eye390

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur