Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA SAĞLIK BAKANI UYARDI !

Hashtag

Halk Sağlığı Bakanı Frank Vandenbroucke RTL-TVi'de Brüksel ve Valon Bölgelerinde “Bir tsunamiye yakınız” uyarısında bulundu.

Vandenbroucke, “tsunami” nin “artık olup bitenleri kontrol edemediğimiz bir durum” olacağını söyledi. RTL-TVI’nin “C’est pas tous les jours dimanche” programında Brüksel ve Valon Bölgeleri tsunami etkisine tehlikeli derecede yakınlar dedi.

“Enfeksiyonlar artmaya devam ederse, hastaneye yatış sayısı o kadar yüksek olacak ki Covid dışı bakım giderek daha fazla ertelenecek. Valon Bölgesi ve Brüksel, Belçika’nın en kötü durumda olan bölgeleri, bu nedenle tüm Avrupanında en kötü durumda olan bölgeleri olduğunu” belirtti.

Bakan, “Asgari bir ortak taban tanımlandı,” dedi. Gerektiğinde daha yerel önlemlerle tamamlanabilir ve tamamlanması gerekecektir, ancak son analizde “insanların davranışı önemlidir” diye ekledi.

Bakan, gelecekte örneğin test konusunda daha fazla ilerleme kaydedilmesi gerektiğini söyledi.

Vandenbroucke’ye göre “PCR testleri, hızlı testler, tükürük testleri vb.” Birleştirecek “yeni bir strateji” geliştiriliyor. Bu aynı zamanda, yakın gelecekte, örneğin bazı insan kategorileri için yapılan hızlı bir testin geri ödenmesinin yolunu açıyor.

Brüksel ve Valon bölgelerinde yeni koronavirüs enfeksiyonlarının “Salı günü, örneğin Fransa’daki Île de France’dakinden yüzde 50 daha yüksek” olduğunu belirtti.

https://www.aktif.be/belcika-saglik-bakani-uyardi-tsunamiye-yakiniz-30985.html

. Towntalk
remove_red_eye1123

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur