Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA 3 OKUL KAPATILDI

Hashtag

Belçika’nın başkenti Brüksel’de, art arda Öğretmen ve personellerin kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasıyla birlikte 3 okul kapılarını kapatmak zorunda kaldı.

Gare du Nord yakınlarındaki bulunan Schaerbeek’e bağlı Sint-Lukas ilköğretim okulu, bir öğretmenin pozitif çıkmasının ardından önümüzdeki Pazartesi gününe kadar kapalı kalacağını duyurdu. Okul yönetimi öğrenci ebeveynlere bilgi verdi, “Ekibimizin çoğu için yüksek risk var, sert bir karar almak ve önümüzdeki iki gün boyunca okulu kapatmak zorunda kalıyoruz” dedi.

Brüksel Jette’e bağlı Leopold I sokağındaki ilkokulun tüm sınıfları, 6A sınıfı hariç, benzer nedenle 29 Ekim’e kadar kapalı kalacak. Yapılan açıklamada, anaokulu açık kalacak. Okul saatlerinde okulda acil durum barınağı sağlanacak, ancak asgari düzeyde olacak. Okula göre, çocuklara mümkün olduğunca çevrimiçi egzersizler sunulacak. 22 Ekim 2020 Perşembe ile 26 Ekim 2020 Pazartesi tarihleri ​​arasında kapılarını kapalı tutmaya karar verildi” dedi.

Başkent Brüksel’e bağlı Anderlech’te bulunan Nellie Melba ilköğretim okulu da benzer gerekçe ile kapatıldığını duyurdu. Okuldan yapılan açıklamada, “önlem olarak karantinaya alınan öğretmenlerden dolayı personel sıkıntısı yaşıyoruz ve bu şekilde devam edemeyeceğiz” dedi.

https://www.aktif.be/brukselde-3-okul-koronavirus-nedeniyle-kapatildi-31197.html

. Towntalk
remove_red_eye564

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur