Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA SAATLER GERİ ALINIYOR !!!

Hashtag

Amerika Birleşik Devletleri'nde bu pazar günü saatler bir saat geri alınacak. Kış saatine geçen Amerika, Türkiye ile saat farkı 1 saat artmış olacak. Daha önce en yakın New York ile 7 saat fark olan Türkiye ile Amerika'da saat farkı 7 saate artacak.

Amerika ile Türkiye arasındaki zaman farkı en uç noktası olan Hawaii'de 13 saatten 14 saate çıkacak. New York, Washington D.C., Massachusetts, New Jersey, Philadelphia, Florida ve Atlanta eyaletlerinde ise 7 saatten 8 saate yükselecek.

Orta Amerika'da bulunan Chicago, Houston, San Antonio, Dallas, New Orleans, Memphis, Kansas City, Minneapolis şehirleri ile Türkiye arasındaki saat farkı da 8'den 9 saate çıkarken, Albuquerque, Denver, Salt Lake City kentleriyle Türkiye arasındaki saat farkı ise 9 yerine 10 saat olacak. Pasifik zaman diliminde bulunan Phoenix, Las Vegas, San Diego, Los Angeles, San Francisco, Portland ve Seattle şehirleriyle Türkiye arasındaki saat farkı 10'dan 11 saate çıkacak.

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaz saati uygulamasına 7 Mart 2021 Pazar günü geçilecek. 2007'de başlayan yaz ve kış saat uygulaması Dünya'nın çoğu ülkesinde uygulanıyor.

. Towntalk
remove_red_eye1331

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur